Запрошуємо прослухати партнерський вебінар «Дистанційна робота – це нова норма» від світового лідера в області рішень для безпечного віддаленого підключення – компанії TeamViewer.

У зв’язку з раптовим переходом на віддалену роботу, IT-безпека та ефективність співробітників стали важливими аспектами, які потребують особливої ​​уваги, для багатьох організацій. Застаріла інфраструктура і додатки для віддаленої роботи, становлять загрозу для безпеки та обмежують безперебійність бізнесу.

Хмарні рішення для віддаленого доступу стали найбільш популярним варіантом для організацій, що надають безпечне дистанційне робоче середовище з багатьох причин, включаючи можливість миттєвого розгортання, масштабування, регулярного оновлення відповідно до останніх вимог безпеки.

На вебінарі будуть розглянуті наступні питання:

  • Практичні приклади, які дозволяють віддалено працювати зі співробітниками, забезпечуючи високу продуктивність роботи, не знижуючи при цьому їх ефективність.
  • Як IT-відділи дистанційно контролюють персональні пристрої, тим самим забезпечуючи надійний захист.
  • Чому традиційна інфраструктура, така як VPN, не завжди добре підходить для забезпечення безпеки або віддаленої роботи.

Дата: 11 червня 2020 року

Час: 09:00 – 10:00

Мова проведення вебінару: англійська

 

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua