Чи знаєте Ви, що в 95% випадків порушення кібербезпеки присутній людський фактор?

Із 7 липня 2020 року Bitdefender розширює можливості GravityZone за рахунок функції аналізу дій користувачів для виявлення поведінки, що представляє ризик для безпеки організації. Аналітика ризику людського чинника – новий компонент @HumanGravityZone – розширює існуючий механізм аналізу ризиків і дозволяє отримати повне уявлення про реальну ситуацію в галузі безпеки.

Дата: 7 липня 2020

Час: 18:00

Мова проведення вебінару: англійська

Приєднуйтеся до вебінару від світового лідера у галузі кібербезпеки – компанії Bitdefender, щоб дізнатися все про те, як нові функції перетворюють GravityZone на платформу, що здатна повноцінно турбуватися про кіберпростір.

На вебінарі будуть розглянуті всі ключові елементи липневого релізу GravityZone:

– Новий модуль @Human – новий модуль Human Risk Analytics допомогає зрозуміти ризики, пов’язані з діями користувачів.

– Нові можливості EDR для локального використання.

– Новий модуль Ransomware Mitigation – залишайтеся на крок попереду програм-вимагачів, автоматично створюючи резервні копії та відновлюючи цільові файли.

– Нове доповнення Storage (для хмари) – добайте довгострокове зберігання необроблених даних EDR: 30, 90 або 180 днів.

– Покращена система виявлення загроз NTSA.

Нагадуємо Вам, що до 31 серпня 2020 року діє ексклюзивна пропозиція: знижка 75% за умови міграції з будь-якого конкурентного продукту на рішення Bitdefender.

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua