3 вересня 2021 року компанія SOFTICO провела для партнерів офлайн-захід – Bitdefender Partner Day Q3 2021, приурочений до виходу нового рішення Bitdefender GravityZone Security for Containers.

Спеціальним запрошеним спікером став представник Bitdefender із Румунії – Maxim Tutuianu, Business Development Manager CEE&CIS, який дистанційно виступив та розповів про сучасні програми-вимагачі і як із ними боротися.

Продовжила виступ Олександра Сівалова, BDM Bitdefender, SOFTICO, і розповіла про новинку в продуктовій лінійці Bitdefender GravityZone – GravityZone Security for Containers. Наступним етапом стала наочна демонстрація нового рішення від Любові Желдак, сертифікованого технічного фахівця по продуктах Bitdefender, SOFTICO. Також йшлося і про важливість додаткового функціоналу для посилення рівня захисту організацій.

Після виступів усіх спікерів гості взяли участь у розіграші цінних призів, отримали невеликі презенти від компанії Bitdefender і обговорили отриману інформацію в неформальній обстановці.

Слідкуйте за анонсами майбутніх заходів на нашому сайті або соціальних мережах, ми будемо раді бачити Вас на подальших таких зустрічах!