V-Ray 3.6 для Autodesk 3ds Max

Використовуйте всю міць вашого комп’ютера з V-Ray 3.6 для 3ds Max. Завдяки технології гібридного рендеринга Chaos Group, ви можете рендерити на GPU або CPU процесорах NVIDIA CUDA, або їх комбінації.

V-Ray 3.6 підтримує Autodesk 3ds Max 2018 версії.

Це оновлення безкоштовне для всіх клієнтів V-Ray версії 3.x, для 3ds Max. Для більш детальної інформації про нові функції та можливості відвідайте  портал Chaos Group.

Оновлення Phoenix FD для 3ds Max і Phoenix FD для Maya

Вперше ви можете спробувати повну версію програмного забезпечення безкоштовно протягом 30 днів, зареєструвавшись на порталі Chaos Group.

Phoenix FD підтримує Autodesk 3ds Max 2018 версії.

Це оновлення безкоштовне для всіх клієнтів Phoenix FD 3.x версії. Детальніше про нові  Phoenix FD для 3ds Max і Phoenix FD для Maya.

Оновлений Pdplayer

Pdplayer 1.0.7.32 тепер доступний з оптимізованим відтворенням 4K і покращеною підтримкою OpenEXR. Pdplayer доступний для Windows, Mac OS і Linux. Це безкоштовне оновлення для поточних клієнтів Pdplayer.

Оновлений V-Ray для SketchUp

V-Ray 3 для SketchUp версії 3.40.03 включає поновлення: для сервера ліцензій, призначеного для інтерфейсу користувача, джерел світла та багато інших корисних налаштувань.

V-Ray 3 для SketchUp – тепер сумісний з SketchUp 2017 версії. Це оновлення безкоштовне для всіх клієнтів V-Ray версії 3.x, для SketchUp.