На початку вересня корпорація Microsoft оголосила про те, що додаток для відстеження інформації та організації роботи всієї команди Microsoft Lists в Microsoft Teams став доступним для всіх комерційних клієнтів і клієнтів GCC.

Завдяки готовими шаблонами можна швидко створювати списки безпосередньо в Teams і отримувати до них доступ у мобільному додатку, перейшовши на вкладку Lists.

Додаток Microsoft Lists в Teams об’єднує всі можливості спільної роботи в списки і пункти списку для спрощення виконання роботи.

Lists в Teams підтримується, як додаток із вкладками для групи і такими функціями:

  1. Створення нового списку з нуля, із шаблонів (8 стандартних шаблонів і 3 галузеві шаблони: пацієнти, кредити та інциденти), з даних таблиці Excel та з існуючого списку.
  2. Імпорт існуючих списків команд у вигляді нових вкладок.
  3. Всі стандартні функції списків, доступні в SharePoint Web: типи стовпців, форматування, швидке редагування, експорт в Excel, сортування, фільтрація тощо.
  4. Можливість коментувати окремий елемент списку.
  5. Всі дії користувачів у Microsoft Lists відслідковуються і доступні в журналі аудиту Центру безпеки та відповідності вимогам.

Мільйони людей щомісяця використовують Lists і бібліотеки SharePoint в Microsoft 365, щоб відстежувати завдання, управляти інвентаризацією, повідомляти про поточний статус справ, залучати нових співробітників, складати графік заходів, управляти часто вживаними питаннями тощо.

Завдяки широкому функціоналу користувачі можуть створювати власні рішення, що відповідають конкретним потребам. Всі ці чудові можливості тепер доступні в додатку Lists в Teams.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.