SOLIDWORKS завжди прагне до того, щоб зробити процес проектування більш простим, швидким і зручним. SOLIDWORKS 2020 має велику кількість змін і нововведень, які забезпечують підвищення продуктивності.

  • Зварні каркаси. Інструмент, який був запроваджений у версії SOLIDWORKS 2019 і спричинив перезавантаження можливостей при проектуванні зварних конструкцій, було розширено в версії SOLIDWORKS 2020: з’явилася можливість створювати шаблони, додавати вигнуті елементи.
  • Спрощення робочого процесу при проектуванні “зверху донизу”. У SOLIDWORKS 2020 за допомогою інструменту “Видавник конвертів” можна включати компоненти збірки верхнього рівня як конверти в вузол збірки. Завдяки цьому інструменту при проектуванні з використанням збірки верхнього рівня не буде завантажуватися вся структура, що позитивно позначається на продуктивності.
  • Новий режим відкриття креслень. Робота над комплексними проектами тягне за собою і необхідність створення комплексних креслень. При цьому критичним стає питання більш високої продуктивності. У SOLIDWORKS 2020 це завдання реалізується завдяки режиму відкриття креслення “Деталізація”, який дозволяє виконувати більшість операцій із оформлення креслення і при цьому отримати високу продуктивність при роботі з документами.

Завдяки режиму “Деталізація” користувачам більше не потрібно чекати довгого часу відкриття і відновлення, щоб приступити до роботи.

Зварні каркаси, спрощення робочого процесу при проектуванні “згори донизу”, новий режим відкриття креслень – лише деякі з основних нововведень SOLIDWORKS 2020. Вони доступні в редакціях SOLIDWORKS Standard, Professional і Premium і допоможуть оптимізувати процес проектування.

Компанія Dassault Systèmes  втілює принцип 3DEXPERIENCE, забезпечуючи окремих людей і компанії віртуальним середовищем для створення стійких інновацій. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу.

З питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтеся до наших фахівців +380(44) 383 4410 або solidworks@softico.ua