1. Соціальне виробництво та наука

Поняття цінностей співробітників між промисловістю та університетами вже досить давно було очевидно, однак, до недавнього часу це співробітництво обмежилось всього декількома партнерствами. У 2019 році зв’язки між промисловістю та науковими кругами продовжують зміцнюватися, оскільки обидві сторони прагнуть використовувати ресурси і досвід іншого боку для розширення своїх власних пропозицій та покращення свого розуміння теоретичного і практичного застосування нових технологій.

2. Розвиток IoT

Широко визнав, що ринок Інтернету речей (IoT) росте в геометричній прогресії та стає нормою для багатьох людей, лише в 2018 році для повсякденних завдань використовувалося 3,6 млрд. підключених пристроїв. У 2019 ми можемо очікувати, що це зростання продовжиться.
Завдяки можливості підключення 5G і досягненням в області сенсорних технологій, обробна промисловість зможе задіяти більше пристроїв IoT, ніж будь-коли раніше.

3. Кібербезпека 

У галузі технологій витрати на захист від кіберзагроз як і раніше будуть домінувати. По мірі того, як компанії стають все більш цифровими і розповсюджують свою мережу підключення, вони будуть все більше піддаватися впливу кіберзлочинців. У той час, коли потрібно обов’язково збалансувати необхідність в безпеці з необхідністю нововведень.

4. Розробка технологій AR та VR

Більшість виробників або техніків, які працюють у цьому секторі, зіткнулися з формою віртуальної або доповненої реальності в останні роки. Чи то вичурні стартапи або великі світові бренди, ми будемо спостерігати, як ця технологія буде впроваджуватися в існуючі процеси і продукти.

5. Розповсюдження технологій blockchain

Технології blockchain також будуть впливати на різні області управління, відстеження та звітності за транзакціями.

6. Розгортання мереж 5G.

2019 рік обіцяє стати роком, який закладе основу для розгортання 5G. Це забезпечує покращення в швидкості завантаження, зменшення затримки та можливості віддаленого управління величезною кількістю пристроїв.

7. Штучний інтелект та машинне навчання

Штучний інтелект (ШІ) та машинне навчання – здатність керувати об’ємами даних, генерувати чіткі уявлення та пропонувати рішення, які можуть значно підвищити швидкість реагування виробників, підвищити ефективність та допомогти відкрити нові можливості для бізнесу.
У 2019 році буде підвищено рівень важливості можливостей виробників включити ШІ та машинне навчання у своїй роботі.

8. Навчання та розвиток персоналу

Розповсюдження цифрових технологій дає великі надії для виробників, але не є готовим рішенням. Будь-яка трансформація стосується як людей, які її реалізують, так і технологій.
У 2019 році збільшуються інвестиції в цифрове навчання, як всередині компанії, так і в партнерстві з освітніми центрами, такими як університети.

9. Збільшення конкуренції та різноманітності продукції

З точки зору виробництва, економічне обгрунтування очевидно: організація, з більшою ймовірністю, буде працювати краще у фінансовому відношенні, якщо її робоча сила стане більш різноманітною. Різноманітність буде й надалі залишатися в порядку денному в ході багатьох років, і з ростом інформативності громадськості буде посилений контроль зі сторони уряду.

10. Інвестиції в стартапи

Для стартапів та SNE перевага полягає в тому, що вони отримують доступ до фінансування та підтримки із самих різних джерел, а також зможуть використовувати ресурси більших організацій.
2019 рік буде сприяти розширенню партнерських відносин та співробітництва між визнаними виробниками та більш меншими компаніями.

Джерело Manufacturing Global

Компанія Dassault Systèmes втілює принцип 3DEXPERIENCE, забезпечуючи окремих людей і компанії віртуальним середовищем для створення стійких інновацій. Провідні рішення компанії допомагають замінити підхід до розробки, виробництва та сервісу.

З питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтеся до наших фахівців 0 800 75-01-34 або sales@softico.ua