На міжнародній конференції для розробників в червні 2020 року компанія Apple оголосила про те, що буде виробляти власні процесори для настільних ПК і ноутбуків замість Intel. Деякі комп’ютери вже знаходяться в експлуатації, користувачі відзначили, що перехід на Apple Silicon став великим прогресом в області обчислень.

У процесорах Apple, встановлених в нових моделях MacBook Air, MacBook Pro і Mac Mini, використовується архітектура ARM – та ж сама, що і в мобільних телефонах і планшетах. Завдяки цьому скорочується час реагування і суттєво збільшується час роботи акумулятора. Наприклад, новий MacBook Pro з процесором M1 має в 2,8 разів більшої обчислювальної потужністі і в 5 разів графічної потужністі, ніж версія 2019 роки (Intel). Крім того, цей MacBook Pro працює до 20 годин без підзарядки акумулятора.

Використовуючи TeamViewer на Mac з процесором M1, ви використовуєте всі можливості свого комп’ютера. Ви можете швидко і безпечно справлятися зі своїми завданнями і проектами завдяки новій продуктивності та збільшеним часом автономної роботи.

Джерело TeamViewer

Якщо Ви хочете купити рішення TeamViewer, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua