Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про партнерство з глобальним постачальником мобільних рішень Hyundai Motor Company для оцифрування бізнес-операцій та виробничих процесів для інноваційного центру Hyundai Motor Group. у Сінгапурі (HMGICS).

TeamViewer і Hyundai Motor Company будуть співпрацювати, щоб максимізувати переваги цифровізації на “розумному підприємстві” HMGICS за допомогою платформи доповненої реальності (AR) TeamViewer, яка включає можливості змішаної реальності (MR) і штучного інтелекту (AI). Платформа буде підтримувати складання, технічне обслуговування, управління якістю, логістику, проєкти роботи з клієнтами та навчання співробітників.

“Ми раді, що компанія TeamViewer є головним технологічним партнером для цифрової трансформації під час створення “розумного підприємства”, – сказав Хонг Бом Джунг, генеральний директор HMGICS. “Розробка інтелектуальної виробничої платформи є важливою частиною стратегії Hyundai, спрямованої на лідерство в індустрії мобільності майбутнього. Сподіваємося, що партнерство ще більше прискорить наш перехід до “розумного підприємства” та підвищить його ефективність”.

“Ми раді співпрацювати з Hyundai Motor Company у цифровізації виробничих процесів та створенні автомобільного підприємства майбутнього. Оскільки цифрова трансформація у цехах прискорилася, зростає потреба у AR-рішеннях, таких як TeamViewer Frontline, які допомагають оптимізувати ручні робочі процеси у промислових умовах. Наша співпраця з Hyundai Motor Company ще більше зміцнить наші позиції як постачальника корпоративного програмного забезпечення зі спеціалізованими рішеннями для виробничої галузі, – сказав Соджунг Лі, президент TeamViewer в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.