Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, розширює свою діяльність в Індії, відкриваючи новий офіс у Мумбаї. Цей крок знаменує п’ятирічний ювілей компанії TeamViewer на індійському ринку та посилює її прихильність до довгострокової роботи в регіоні. Новий офіс був офіційно відкритий генеральним директором TeamViewer Олівером Стайлом у присутності президента АТР Соджунга Лі та керуючого директора в Індії та Південній Азії Рупеша Лункада разом із ключовими місцевими клієнтами та партнерами TeamViewer.

Оскільки на ринку АТР спостерігається стрімке зростання попиту на рішення для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, компанія TeamViewer усвідомлює важливість своєї присутності у цьому регіоні. Новий офіс у Мумбаї буде не лише центром для діяльності компанії TeamViewer в Індії, а й центром інженерних розробок в АТР для надання рішень. Ця команда зосередиться на розробці інноваційних рішень, що відповідають потребам корпоративних клієнтів АТР. TeamViewer інвестуватиме та розвиватиме потенціал місцевих фахівців для надання високоякісних послуг своїм корпоративним клієнтам та партнерам в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. В офісі в Мумбаї також розташовуватиметься команда відділів продажів, маркетингу та підтримки клієнтів, що дозволить підвищити якість обслуговування.

Компанія TeamViewer планує скористатися зростаючим попитом на віддалене підключення в Індії та регіоні АТР завдяки збільшенню масштабів своєї діяльності в Мумбаї. Нещодавно компанія запустила програмне забезпечення нового покоління для віддаленого доступу та підтримки TeamViewer Remote. Спільно з TeamViewer Tensor та TeamViewer Frontline, а також у співпраці зі своїми партнерами, TeamViewer продовжує підвищувати якість обслуговування та підтримувати своїх клієнтів, розширюючи свою діяльність в Індії.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.