Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для безпечного віддаленого підключення, анонсувала випуск рішень віддаленого доступу з активним управлінням за допомогою клавіатури для пристроїв серії Google Pixel, смартфонів Xiaomi, Oppo та багатьох інших. Завдяки цьому, всі смартфони, що працюють під управлінням операційної системи Android версії 7 і вище, зможуть підтримуватися TeamViewer.

“Для наших клієнтів дуже важливо мати можливість самостійно вибирати пристрої без допомоги технічної підтримки TeamViewer”, – говорить Майк Айсель, технічний директор компанії TeamViewer. “Крім того, клієнти використовують різні смартфони, тому нам важливо забезпечити підтримку всіх пристроїв, а не тільки топових брендів. Кожен повинен мати можливість надати технічну підтримку своїм друзям, батькам, незалежно від того, який Android-смартфон вони використовують”, – додав Майк Айсель.

До сих пір підтримка клавіатури була доступна не для всіх смартфонів. Однак тепер при підключенні до смартфону доступний весь функціонал TeamViewer.

Активне підключення залишається необов’язковим для недавно доданих пристроїв, оскільки додаток QuickSupport продовжує дозволяти спільне використання екрану без активного введення. Повний доступ надається тільки після установки “Universal Add-On”.

Додаток TeamViewer QuickSupport App для Android було завантажено більше 10 мільйонів разів і забезпечує підтримку користувачів у всьому світі.

Джерело TeamViewer 

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua