Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для безпечного віддаленого підключення, оголосила про запуск модуля веб-моніторингу в рамках існуючого рішення для віддаленого моніторингу та управління. Новий модуль TeamViewer Web Monitoring пропонує розширені функціональні можливості для адміністраторів сайтів і операторів інтернет-магазинів, оскільки тепер вони можуть здійснювати моніторинг і дистанційне керування серверами, а також перевіряти сайти на доступність і функціональність, зводячи до мінімуму час простою, і упущену вигоду.

Успішні постачальники послуг електронної комерції повинні вимірювати і оптимізувати доступність, і продуктивність своїх інтернет-магазинів, і пропозицій. Час завантаження веб-сайтів і безперебійна робота інтернет-магазинів мають вирішальне значення для моніторингу при оптимізації продуктивності. За даними Google, час завантаження впливає на показник відмов і, таким чином, безпосередньо впливає на коефіцієнт конверсії, і ранжування в пошукових системах. Новий модуль TeamViewer Web Monitoring відстежує продуктивність сайту, миттєво повідомляє розробників про збої і допомагає оптимізувати роботу кінцевого користувача.

“За допомогою модуля TeamViewer Web Monitoring, що є частиною рішення Remote Monitoring and Management, ми пропонуємо інтегровану послугу, яка тепер також дозволяє стежити за вашою власною присутністю в Інтернеті”, – пояснює Frank Ziarno, директор з управління продуктами компанії TeamViewer. “Підприємства всіх розмірів залежать від функціонуючого веб-сайту, так як в даний час він виконує роль візитної картки. Багато з них також використовують логін клієнта або веб-магазин. Тому було очевидно, що на додаток до наших функцій, таких як моніторинг робочих станцій і серверів, управління виправленнями, та захист від вірусів, необхідно інтегрувати моніторинг веб-сайтів”.

Новий модуль TeamViewer Web Monitoring є хмарне рішення, яке дозволяє розробникам стежити за своїми сайтами з будь-якого місця, отримувати повідомлення, коли сторінки занадто довго завантажуються, отримувати уявлення про час завантаження і бачити, які елементи можуть викликати проблеми. Частота перевірок часу завантаження і автоматизовані тести на основі сценаріїв або більш складні процеси, такі як тестові покупки або вхід клієнтів також можуть бути легко скоректовані. При цьому тестування працездатності може бути виконано з більш ніж 30 місць у всьому світі, що гарантує узгодженість дій кінцевого користувача незалежно від його місцезнаходження.

Інтеграція Web Monitoring в TeamViewer Remote Monitoring and Management надає організаціям єдине рішення для моніторингу всіх їх IT-систем: веб-сайтів і сайтів електронної комерції, серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів і багато чого іншого. TeamViewer Web Monitoring можна придбати, як модуль в рамках Remote Monitoring and Management або, як самостійне рішення для тих, кому необхідний тільки моніторинг продуктивності сайту.

Джерело TeamViewer

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua