TeamViewer®, світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення, у грудні оголосив про доступність Patch Management як частини продукту TeamViewer для моніторингу та керування активами.

Основні переваги Patch Management із TeamViewer:

  • Виявлення вразливостей. Patch Management знаходить уразливості, автоматично скануючи застарілі версії програмного забезпечення та операційної системи, надаючи користувачам більш глибоке уявлення про їхню ІТ-інфраструктуру.
  • Розгортання виправлень. За допомогою керування виправленнями користувачі можуть віддалено розгортати виправлення для сторонніх додатків та операційних систем. У них також є можливість автоматизувати цей процес за допомогою своїх політик керування виправленнями.
  • Інтеграція з TeamViewer. Оскільки Patch Management повністю інтегрований в TeamViewer, користувачі можуть без особливих зусиль розгорнути своє рішення з керування патчами для всієї своєї мережі за допомогою всього лише кількох кліків миші через TeamViewer Management Console.

Керування виправленнями TeamViewer здійснює наступні функції:

  • Оновлення Windows та сторонніх додатків. Користувачі можуть підтримувати пристрої під керуванням Windows в актуальному стані, централізовано та автоматично керуючи, відстежуючи і розгортаючи оновлення для Windows, а також сотні сторонніх додатків.
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і простота розгортання: користувачі можуть бачити всі різні оновлення стану своїх пристроїв і всі доступні виправлення з одного місця. Повністю інтегровані в TeamViewer, патчі можуть бути розгорнуті віддалено одним натисканням кнопки.
  • Автоматизація і користувацькі політики. На додаток до автоматичного виявлення вразливостей користувачі можуть налаштувати керування виправленнями для автоматичного виправлення програмного забезпечення та операційних систем. Визначаючи індивідуальні політики виправлень, користувачі можуть враховувати потреби кінцевих користувачів, цілих відділів компанії або різних клієнтів.

Крім того, Patch Management є частиною продукту TeamViewers Monitoring & Asset Management, який надає користувачам додаткові переваги:

  • Попереджуючий моніторинг пристроїв: відстежуйте важливі системні аспекти, такі як стан мережі, стан диска, використання процесора і багато іншого. Користувачі можуть встановлювати індивідуальні політики моніторингу для цих параметрів і отримувати повідомлення, щоб запобігти виникненню проблем.
  • Виявлення та моніторинг мережевих пристроїв. Відстежуйте доступність і відмову всіх мережевих пристроїв, таких як принтери, маршрутизатори і комутатори, скануючи всі підключені пристрої, щоб скоротити небажані простої і забезпечити стабільне робоче середовище.
  • Покращена видимість ІТ-системи: користувачі можуть відслідковувати всі розгорнуті активи й отримувати цінну інформацію про свою ІТ-інфраструктуру, збираючи важливу інформацію про пристрій, таку як внутрішні і зовнішні IP-адреси, що використовує обладнання, а також встановлене програмне забезпечення.

Джерело TeamViewer

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 44 10 або sales@softico.ua.