Компанія TeamViewer, яка спеціалізується на хмарних технологіях, створюючи рішення для віддаленої онлайн-підтримки та спільної роботи в глобальному масштабі, представила на TechCrunch Disrupt нову платформу віддаленої взаємодії TeamViewer Tensor ™.

TeamViewer Tensor – масштабована, безпечна платформа віддаленого підключення для підприємств. Платформа являє набір нових функціональних можливостей корпоративного класу, включаючи всебічні журнали звітів, розширене управління перевіркою автентичності, а також можливості масового розгортання.

Платформа використовує глобальну мережу доступу TeamViewer, що складається з більш ніж 1000 маршрутизаторів, щоб забезпечити швидку продуктивність і великомасштабні розгортання, які можуть бути запущені за лічені хвилини з нульовими витратами на обладнання.

Основні можливості TeamViewer Tensor:

  • Безпека

TeamViewer Tensor пропонує Single-Sign-On (SSO) для більш ефективної аутентифікації користувачів і використовує корпоративні політики з централізованого управління користувачами.

  • Можливість перевірки

TeamViewer Tensor дозволяє компаніям в будь-який час вибирати і видаляти журнал всіх відповідних дій (хто, що, коли, де) під час сеансів віддаленого управління і для дій, які виконуються на рівні консолі управління, при цьому звіти доступні тільки для авторизованих користувачів.

  • Масштабованість

TeamViewer Tensor можна легко масштабувати для великої кількості пристроїв (Windows і Mac), використовуючи стандартні рішення для розгортання програмного забезпечення.

  • Керованість

TeamViewer Tensor підключає ПК до ПК, мобільний пристрій до ПК, ПК до мобільного і навіть мобільний пристрій до іншого мобільного, що працює під управлінням Windows, MacOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Universal Windows Platform і BlackBerry.

  • Інтеграція

TeamViewer Tensor можна легко інтегрувати з багатьма платформами. Рішення інтегрується з Microsoft Intune, Dynamics 365 і Active Directory, MobileIron, Amazon WorkSpaces, Zendesk, ServiceNow, Atlassian Jira, Freshworks, Freshdesk, IBM MaaS360, Salesforce, Ninja і іншими.

З питань придбання рішень TeamViewer, звертайтеся до наших фахівців 0 800 75-01-34 або sales@softico.ua