Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, нещодавно оголосила про те, що група компаній Vandemoortele запровадила платформу доповненої реальності (AR) Frontline від TeamViewer для оптимізації складських операцій по комплектуванню товарів. Лідер європейського ринку з виробництва хлібобулочних виробів, маргаринів, кулінарних масел та жирів використовує рішення TeamViewer для комплектації на складі в Ізегемі (Бельгія) для складання оптових замовлень для своїх клієнтів із сфери громадського харчування та роздрібної торгівлі.

Оператори використовують спеціальні смарт-окуляри, які показують інформацію про те, який товар слід вибрати наступним. Дані відображаються на дисплеї перед очима працівника, що допомагає йому виконувати завдання на кожному етапі процесу, включаючи складання та пакування палетів таким чином, щоб забезпечити їх стабільність. Це рішення керується виключно голосом, що дозволяє операторам залишити обидві руки вільними для керування візками для піддонів та виконання самої комплектації.

Завдяки використанню рішення TeamViewer для візуального комплектування, компанія Vandemoortele досягла низки значних переваг. До них відносяться суттєве збільшення швидкості виконання складських процесів, покращення умов роботи операторів та практично повне виключення помилок при комплектуванні, що призвело до підвищення рівня задоволеності клієнтів. Рішення TeamViewer повністю хмарне, тому не потребує локальної установки. Воно легко інтегрується із системою керування складом SAP, що використовується компанією Vandemoortele.

Коен Пайє, менеджер департаменту логістики компанії Vandemoortele, зазначив: “Ми постійно прагнемо вдосконалювати виробництво, щоб задовольняти потреби наших клієнтів. Впровадження рішення TeamViewer для візуального комплектування стало ключовим моментом для цифровізації операцій та підвищення ефективності, точності та стійкості нашої складської логістики на новий рівень”.

Ян Юнкер, віце-президент департаменту продажів у регіоні EMEA компанії TeamViewer, сказав: “Ручні процеси лежать в основі інтралогістики, але дуже часто вони спираються на застарілі чи громіздкі методи. За допомогою системи vision picking компанії можуть оптимізувати роботу, надавши працівникам ефективну та ергономічну сучасну технологію. Завдяки нашому рішенню, співробітники Vandemoortele отримують чіткі інструкції на всьому етапі складання, при цьому їхні руки залишаються вільними – і все це при швидкій окупності інвестицій.”

Компанія Vandemoortele планує впровадити TeamViewer на інших складах, у деяких із них температура нижче -20 °С.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.