TeamViewer Pilot використовує останню версію Google ARCore, щоб зробити доповнену реальність (AR) більш реалістичною, забезпечуючи при цьому максимально точну візуалізацію за короткий час.

TeamViewer Pilot дає можливість фахівцям в різних областях бачити те, що бачать користувачі на своїх смартфонах або планшетах, використовуючи доповнену реальність для покращеної віддаленої підтримки.

Завдяки новій функції TeamViewer Pilot можна змінювати положення розміщених стрілок з візуальною віддачею.

Крім того, додано ще одне значне доповнення – occlusion, важкодоступна віха для доповненої реальності, яка дозволяє реалістично розмити межі між фізичними та AR-об’єктами.

“Інтеграція ARCore Depth API в TeamViewer Pilot дає можливість користувачам краще розуміти реальний світ з ще більш точними 3D анотаціями”, – говорить Andreas Haizmann, director of product management at TeamViewer. “Коли наші клієнти використовують TeamViewer Pilot в промислових, комерційних і навіть домашніх умовах, дуже важливо, щоб 3D анотації точно прив’язувалися до фізичного об’єкту, щоб звести до мінімуму помилки”.

“Забезпечуючи віддалену підтримку, ви повинні мати можливість робити анотації з високою точністю в 3D-світі, – говорить Rajat Paharia, Product Manager at Google. “Компанія TeamViewer використовує API ARCore Depth, щоб зробити рішення AR підтримки – TeamViewer Pilot – більш корисним і точним для своїх користувачів у всьому світі”.

Компанії у всьому світы використовують Pilot для дистанційної підтримки своїх клієнтів в самих різних областях застосування, починаючи від обслуговування верстатів та інструментів дистанційно, і закінчуючи післяпродажним навчанням кінцевих користувачів.

Джерело TeamViewer

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.