Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, допомагає підвищити ефективність процесів телевізійного виробництва у RTL Studios GmbH. Редактори можуть віддалено підключатися до монтажних комп’ютерів у головному офісі в Кельні за допомогою захищеного рішення для віддаленого доступу TeamViewer Tensor, і таким чином віддалено редагувати та завершувати роботу над фільмами.

На додаток до переваг гнучкої, незалежної від розташування роботи, TeamViewer тепер можна використовувати для одночасного виконання завдань на монтажному комп’ютері, які раніше доводилося виконувати по черзі редактору і продюсерам. Експорт готового фільму та подальше завантаження до ефірного центру також можуть бути виконані віддалено через TeamViewer Tensor.

Філіп Руммель, технічний менеджер постпродакшн в RTL Studios: “Для монтажу фільмів та відео нам потрібна велика обчислювальна потужність, якої немає у мобільних пристроїв. Монтаж займає дуже багато часу. Завдяки TeamViewer наші колеги тепер можуть отримати віддалений доступ до цієї обчислювальної потужності та виконувати свою роботу більш ефективно, ніж раніше, з будь-якого місця. Це дозволяє нам економити до 20% часу на поствиробництві. Тому ми дуже задоволені цим рішенням”.

Джерело: TeamViewer 

З питань придбання продуктів TeamViewer звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.