Компанія TeamViewer, світовий лідер в області рішень для безпечного віддаленого підключення, оголосила про нову інтеграцію з компанією Elo, провідним світовим постачальником інтерактивних рішень, і платформою EloView SaaS для управління пристроями. Ця платформа дозволяє користувачам дистанційно керувати електронними пристроями на базі Elo, цифровими табло, касовими терміналами (POS) та пристроями самообслуговування.

Користувачі EloView можуть віддалено розгортати і безпечно керувати всією своєю мережею пристроїв Elo на базі Android – від одного до тисячі одночасно. Від розгортання контенту та управління налаштуваннями до обслуговування операційної системи – технічний персонал може використовувати EloView для безвідмовної роботи і підвищення рівня безпеки. Завдяки інтеграції TeamViewer додає можливість віддалено усувати недоліки на пристроях, включаючи можливість вносити зміни під час роботи не виходячи з платформи EloView.

“Пандемія показала, наскільки важливий віддалений доступ до пристроїв з метою захисту користувачів і обмеження контакту між людьми”, – сказав Frank Lung, senior product manager at Elo. “Для клієнтів Elo, що прагнуть до швидкого і безпечного повторного відкриття, інтеграція з TeamViewer додає потужний механізм підтримки і зводить до мінімуму обсяг ручної та оперативної підтримки”.

Переваги інтеграції з існуючими клієнтами TeamViewer:

  • простота налаштування та активації функцій віддаленого управління на пристроях з інтерфейсом Elo;
  • дистанційний доступ до будь-якого зареєстрованого пристрою Elo одним клацанням миші прямо з EloView;
  • усунення технічних недоліків, що знижує потребу в технічних спеціалістах.

“Компанія Elo є важливим інтеграційним партнером TeamViewer з організаціями у всьому світі, які використовують модульну платформу Elo для створення інтерактивних рішень в роздрібних магазинах, ресторанах, музеях та інших місцях з інтенсивним трафіком”, – сказав Constantin Falcoianu, director of business development at TeamViewer. “Спільні клієнти зможуть легко скористатися перевагами віддаленого доступу та управління всіма пристроями з будь-якого місця”.

Завдяки цій інтеграції можливість віддаленого управління в EloView діє, як каталізатор для відкриття сесії TeamViewer – для цього не потрібна підтримка технічних фахівців безпосередньо на місці. Це оптимізує процес, економить час і знижує необхідність локальної підтримки. Клієнти підключаються до TeamViewer з порталу EloView і вибирають групи пристроїв, до яких вони хочуть отримати віддалений доступ. EloView автоматично розгорне та ініціалізує агента TeamViewer на цільових пристроях. На сторінці налаштувань пристроїв EloView з’явиться опція віддаленого управління.

Джерело TeamViewer

За додатковою інформацією та з питань придбання продуктів TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.