Розроблений спеціально для шкіл та університетів TeamViewer Classroom пропонує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, розроблений для забезпечення кожної частини індивідуального уроку, семінару або лекції за допомогою прагматичних та простих у використанні функцій.

Відеоінтерфейс є основою TeamViewer Classroom. Учасники можуть надсилати повідомлення великій групі в груповому чаті або перемикатися на вікно чату один на один, щоб надіслати повідомлення окремому учаснику в приватному порядку. За допомогою функції “Загальні нотатки” загальні або особисті нотатки можна створювати, експортувати або зберігати під час онлайн-уроку або лекції.

Функція Whiteboard допомагає студентам та викладачам візуалізувати інформацію (наприклад, рівняння та процеси), як у класі. Студенти та викладачі можуть одночасно піднімати руки на одній і тій же дошці, а також вказувати, виділяти та друкувати свої ідеї.

Викладачі можуть створювати опитування та вікторини, які студенти можуть заповнювати у режимі реального часу під час онлайн-уроку або лекції. Вибирати між різними форматами питань, такими як true/false, заповнити пробіл, вільний текст та множинний вибір.

У межах онлайн-уроку або лекції викладачі можуть контролювати, як учасники можуть взаємодіяти із класом. Вони можуть давати дозволи на відео, доступ до мікрофона, загальний доступ до екрану та перегляд списків учасників.

Крім того, мажна використовувати параметри керування для публічного або приватного чату та обирати блокування конференції або захист конференції паролем.

Нагадуємо, що компанія надає можливість користуватись платформою TeamViewer в Україні БЕЗКОШТОВНО!

Із клієнтів, які перебувають в Україні, не стягуватиметься плата, також не потрібно платити за передплату цьогоріч.

Всі існуючі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі України автоматично отримають інформацію про те, що використання платформи TeamViewer БЕЗКОШТОВНО!

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.