Контролюйте і налаштовуйте обладнання з будь-якої точки світу за допомогою цифрових двійників і TeamViewer IoT.

Інтернет речей (IoT) дозволяє підключати все більше пристроїв з усіх куточків світу. У деяких випадках вирішення проблем роботи машин або необхідність внесення змін в їх налаштування можуть представляти складності для технічного фахівця. У такому випадку для ефективного віддаленого управління вкрай важливо використовувати цифрових двійників.

Цифровий двійник – це віртуальна візуалізація реального пристрою, яким ви можете керувати в реальному часі. Це рішення дозволяє керувати або налаштовувати параметри віддалено, але як на фізичному пристрої.

За допомогою цифрового двійника можна візуалізувати ручки, кнопки і вимірювальні прилади, які відображають реальну роботу машини. Коли ви повертаєте ручку на цифровий двійник, ви можете спостерігати за роботою верстата в реальному часі, грунтуючись на даних, які він виводить.

Завдяки такій взаємодії з даними, TeamViewer IoT може підходити для машинного навчання і керувати машиною замість свого цифрового двійника.

Для того, щоб скористатися перевагами IoT і цифрових двійників не потрібно міняти обладнання. За допомогою базових сенсорів і екосистеми інтеграції з попередньо налаштованими шлюзами IoT ви можете використовувати вже наявні машини і підключити їх. Для цього достатньо лише того, щоб вони могли передавати дані.

Використання цифрових двійників доводить, що машини можуть працювати більш ефективно, безпечно, а графіки технічного обслуговування можуть бути оптимізовані для уникнення простоїв машин.

Джерело TeamViewer 

Якщо Ви хочете купити рішення TeamViewer, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua