Компанія Health Point Neurodiagnostics, провідний виробник дистанційних діагностичних тестів, використовує TeamViewer для підвищення надійності та якості віддаленого амбулаторного мобільного тестування ЕЕГ. Завдяки безпечному рішенню TeamViewer для віддаленого доступу та підтримки технічні фахівці Health Point Neurodiagnostics можуть проводити моніторинг з перервами кожні дві години, для забезпечення якості даних ЕЕГ та відеозапису згідно з нормативними вимогами.

TeamViewer дозволяє технічним спеціалістам Health Point виявляти проблеми з даними та повідомляти про це потрібних співробітників. Це позбавляє від персональних перевірок і значно знижує ймовірність невдалого аналізу.

Health Point Neurodiagnostics успішно пройшла всі перевірки, проведені за допомогою програмного забезпечення TeamViewer та системи звітів про підключення.

“Для нас дуже важливо забезпечити надійність та якість наших ЕЕГ-пристроїв для пацієнтів”, – каже Кріс Раймер, директор з технологій компанії Health Point Neurodiagnostics. “TeamViewer дозволив нам віддалено контролювати наші пристрої та усувати будь-які несправності. Вони стали необхідністю в мобільній нейродіагностиці, і без них ми не змогли б робити те, що робимо сьогодні”.

Компанія Health Point Neurodiagnostics змогла збільшити кількість пацієнтів та покращити результати лікування зі 100 до 200 пацієнтів на місяць. Завдяки цьому компанія продовжує розширюватися, збільшуючи штат співробітників та створюючи нові робочі місця по всій країні.

Джерело: TeamViewer 

З питань придбання продуктів TeamViewer звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.