Компанія Tableau була названа лідером у Magic Quadrant Gartner серед платформ аналітики та бізнес-аналітики 10-й рік поспіль.

Завантажити звіт за 2022 рік.

Спеціалісти компанії Tableau безперервно розширюють і покращують платформу Tableau, щоб змінити методи роботи з даними:

  • Підвищили рівень надійності даних у великих масштабах за допомогою віртуальних з’єднань, централізованого захисту на рівні окремих рядків та нових корпоративних можливостей.
  • Розширили можливості штучного інтелекту та доповнення за допомогою Einstein Discovery для Tableau, а також змінили концепцію Ask Data та Explain Data для всіх користувачів.
  • Запустили Tableau Exchange, який включає понад 100 нових акселераторів із готовим контентом для різних сфер та галузей.
  • Впровадили аналітику Slack-first, завдяки якій дані стали частиною робочого процесу.
  • Прискорили перехід на web та у хмару.
  • Розширили можливості інтеграції з Salesforce, щоб дати можливість користувачам бачити, розуміти та використовувати Customer 360. Спростили процес впровадження для клієнтів Salesforce, 20+ нових акселераторів та нові конектори для Mulesoft, Datorama, Marketing Cloud та Customer Data Platform.

У компанії Tableau ніколи не зупиняються на досягнутому. Нижче наведено 10 методів, за допомогою яких компанія продовжуватиме розширювати можливості аналітики, щоб розкрити всю міць даних.

  1. Розширення можливостей за допомогою аналітики

Для того, щоб аналітика стала дійсно доступною для всіх, необхідно значно спростити використання даних. Тому фахівці Tableau продовжуватимуть впроваджувати нові методи роботи, аналізу та взаємодії з даними.

  1. Впровадження аналітики у робочий процес

Фахівці Tableau впроваджують аналітику в робочий процес за допомогою інновацій та інтеграцій, у тому числі зі Slack та аналітикою ШІ. За допомогою доступних даних процес прийняття рішень на основі аналізу стає швидшим та простішим для всіх співробітників.

  1. Масштабування достовірних даних

Зі зростанням обсягу даних стає дедалі складніше зрозуміти, які дані використовувати, що вони означають і звідки беруться. Для ухвалення рішень потрібні точні, достовірні дані. Починаючи з процесу підготовки даних, створення каталогів і до забезпечення безпеки даних, Tableau фокусується на тому, щоб розкрити цінність даних для бізнес-користувачів, дозволяючи при цьому ІТ-відділам забезпечити видимість, управління та відповідність нормативним вимогам у своєму аналітичному середовищі. Завдяки підходу до управління даними в режимі self-service Tableau допомагає безпечно керувати даними в аналітичному середовищі, забезпечуючи доступ до надійних та актуальних даних.

  1. Створення аналітичних програм

Будь-яка програма може стати аналітичною на базі Tableau. Завдяки Tableau Exchange, що складається з клієнтів, партнерів та приватних осіб, можна створювати аналітичні рішення у будь-якій галузі та сфері бізнесу, використовуючи Tableau як ключовий компонент.

  1. Доступні дані для бізнес-користувачів

Рішення Tableau з використанням ШІ доступні для організацій. За допомогою Tableau Business Science фахівці, які мають досвід у цій сфері, зможуть оперативніше приймати ефективніші рішення. Завдяки керованим, не потребуючим коду ШІ, плануванням сценаріїв та побудовою керованих моделей бізнес-команди зможуть самостійно аналізувати дані, які в ідеалі повинні аналізувати аналітики.

  1. Забезпечення гнучкості та свободи вибору

Незалежно від інфраструктури та галузі, Tableau може бути розгорнутий локально, у хмарі, у вигляді SaaS-рішення або вбудований у додатки. Tableau підключається до всіх даних, де б вони не знаходилися – у реальному часі, у вигляді екстрактів або гібридних даних. Спеціалісти Tableau забезпечать підтримку як малого бізнесу, некомерційної організації, так і підприємства зі списку Fortune 500.

  1. Об’єднання світової спільноти професіоналів у галузі даних

В даний час більше мільйона людей входять до спільноти Tableau, до якої входять аналітики, керівники, розробники, журналісти та викладачі. Завдяки цьому співтовариству процес навчання стає більш швидким, люди з будь-яким рівнем аналітичних навичок у будь-якій галузі отримують натхнення та підтримку. У найближчі п’ять років фахівці Tableau допоможуть 10 мільйонам людей вільно володіти даними. А завдяки новій кнопці “Hire Me” у Tableau Public менеджери з підбору персоналу та рекрутери можуть легко зв’язатися з експертами Tableau з усього світу.

  1. Благодійність за допомогою даних

Об’єднуючи програмне забезпечення, людей та партнерів, компанія Tableau розширює можливості компаній та некомерційних організацій, які займаються благодійністю.

  1. Побудова та розвиток культури даних

Tableau Blueprint надає посібник з масштабування аналітики та формування культури даних. У поєднанні з провідними у галузі інформаційними ресурсами Tableau допомагає організаціям у всьому світі отримати максимальну користь з інвестицій у дані та аналітику.

  1. Допомога у розумінні даних

Будучи лідером у галузі даних понад 10 років, ключовим фактором у Tableau завжди були і є люди. Неважливо, що ви робите, перетягуєте дані, задаєте питання або запускаєте статистичну модель – люди люблять Tableau за те, що компанія ставить користувачів на перше місце.

Джерело: Tableau 

З питань придбання продуктів Tableau звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.