Восьмий рік поспіль Tableau стає Лідером Gartner Magic Quadrant в категорії «Analytics and Business Intelligence Platforms».

У період неймовірного зростання, еволюції ринку і зростаючих очікувань клієнтів, компанія Tableau розвивається відповідно до зростаючих потреб підприємств, за допомогою інновацій та розширення платформ, орієнтованих на клієнта.

  • Клієнти розгортають Tableau швидше і масштабніше, ніж будь-коли.
  • Спільнота Tableau підтримує особистий і корпоративний успіх у використанні даних.
  • Tableau пропонує потужну, безпечну і гнучку комплексну аналітичну платформу.

Забезпечте свою організацію інтуїтивно зрозумілою аналітикою для всіх

Tableau допомагає людям і організаціям приймати правильні рішення покладаючись на актуальні дані

Спираючись на інновації, орієнтовані на клієнта, а також унікальні дослідження та розробки, компанія Tableau впроваджує в свою платформу візуальні кращі практики та розширені аналітичні можливості. Застосовувана компанією Tableau модель ліцензування допомагає забезпечити замовникам можливість використання даних за прийнятною для всіх ціною. Замовники перетворюють свої організації, вибудовуючи культуру даних і використовуючи Tableau в ширшому масштабі, ніж будь-коли. Наприклад, в даний час компанія Pfizer підтримує 25 000 користувачів Tableau, допомагаючи покращувати якість обслуговування пацієнтів у всьому світі.

Приєднуйтесь до унікальної, активної та доброзичливої спільноті

Спільнота Tableau налічує понад 1 млн. небайдужих та ініціативних учасників. Ці люди прагнуть допомогти іншим побачити значущість Tableau, яку вони особисто оцінили. Більше 500 груп користувачів у всьому світі за допомогою форумів спільноти і таких заходів, як щорічна конференція Tableau, діляться своїм досвідом і кращими практиками, щоб допомогти один одному рости і процвітати. Tableau Public – найбільше у світі сховище візуалізацій з більш ніж 2,3 мільярдами загальних переглядів, щотижня поповнюється на більш ніж 13 000 нових візуалізацій від некомерційних організацій, журналістів, блогерів, політичних активістів.

Виберіть комплексну, інтегровану аналітичну платформу, яка постійно розвивається

Tableau не визначає вашу стратегію в області даних та аналітики, а інтегрує її і росте разом з нею.

Вибір і гнучкість – це філософія Tableau, що дозволяє клієнтам отримати максимальну віддачу від існуючих і майбутніх інвестицій в технології. Впроваджуйте Tableau на Linux або Windows, локально, в загальнодоступній хмарі або в форматі SaaS, навіть у вбудованих веб-порталах та додатках. Tableau пропонує не тільки повну інтегровану платформу, але і ресурси для масштабування культури, заснованої на даних, яка підвищує цінність на основі реальних результатів бізнесу.

Джерело Tableau

Tableau Software розробляє революційні продукти, які змінюють спосіб використання даних.

Якщо у Вас залишилися питання, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або data@softico.ua