Нові можливості платформи демонструють наочний досвід, спрощують підготовку даних та інтегруються з аналітичним робочим процесом Tableau, який дозволяє клієнтам швидше отримувати інформацію.

Компанія Tableau Software (NYSE: DATA), провідна аналітична платформа, оголосила про випуск нового продукту (ETL) для підготовки та очищення даних, «Tableau Prep», який дає можливість користувачам швидко і впевнено комбінувати, формувати і чистити дані, ще більше скорочуючи час , що минув від сирих даних до результату. Додаток має можливості для підготовки даних, надаючи клієнтам інструмент для автоматизації складних завдань та інтеграції з аналітичним робочим процесом Tableau. Tableau Prep включений в нову пропозицію Creator, яка є частиною нових підписних пропозицій Tableau. Існуючі клієнти Tableau Desktop також можуть безкоштовно користуватися програмою Tableau Prep протягом наступних двох років.

Презентація Tableau доступна за посиланням: www.tableau.com/products/prep

«Перед Tableau Prep наша команда проводила час, переконуючись, що наші джерела даних були чистими і організованими, просто щоб переконатися, що наш аналіз був точним і ефективним», – сказала Гессіка Бріггс-Салліван, Tableau Administrator в Charles Schwab, Inc. «Ми змогли заощадити години роботи з Tableau Prep, повністю переосмисливши те, як ми дивимося на наші дані, і значно скоротили час між збором даних і результатами».

Підготовка даних – одна з найбільших проблем, що стоять перед клієнтами сьогодні. Недавня стаття Harvard Business Review повідомляє, що люди витрачають 80% свого часу на очищення і формування даних, і тільки 20% – на їх аналіз. Клієнти не можуть проаналізувати більшу частину своїх даних, тому що вони знаходяться в неправильній формі або знаходяться в розрізнених джерелах. Таким чином, отримання їх в нормальній формі може бути складним і трудомістким процесом, що потребує спеціальних навичок. Tableau Prep має індивідуальні візуальні можливості, щоб зробити типові, але складні завдання – такі як об’єднання, союзи, склепіння і агрегації – простими. Технологія “drag and drop” не має на увазі під собою написання скриптів. З тим як клієнти використовують Tableau Prep, вони бачать, що їх дані перетворюються прямо перед їхніми очима. Ці інтуїтивні можливості допомагають клієнтам отримувати бажані результати швидше і з більшою впевненістю.

Tableau Prep також пропонує інтелектуальні алгоритми, які допомагають автоматизувати загальні завдання підготовки даних. Наприклад, Tableau Prep використовує нечітку кластеризацію для виконання завдань, що повторюються, таких як угруповання шляхом вимови або очищення на основі пунктуації, в один клік.

Tableau Prep інтегрується безпосередньо в аналітичний робочий процес Tableau для забезпечення швидкості проникнення в суть даних. Клієнти можуть відкрити свій потік в Tableau Desktop в будь-який час або легко поділитися ним в Tableau Server або Tableau Online. Tableau Prep також використовує зв’язки з даними, мова обчислень, а також дозволи і сертифікати з Tableau Desktop.

«Tableau Prep буде робити для підготовки даних те ж саме, що Tableau зробив для аналітики і Business Intelligence. Програма перетворює важкі, клопіткі завдання в легку, візуальну і безпосередню роботу, даючи можливість більшій кількості користувачів швидше перейти до аналізу », – сказав Франсуа Ейенстат, головний спеціаліст з продуктів Tableau.

«Наші клієнти часто говорять нам, що їм подобається працювати з Tableau, але відчувають труднощі, коли дані неструктуровані. Ми вважаємо, що підготовка даних і аналіз даних – це дві сторони однієї і тієї ж монети, які повинні бути глибоко інтегровані і з нетерпінням сподіваємося піднести цікаву і легку підготовку даних для всіх, незалежно від технічних навичок. »

Tableau Prep включена в нову пропозицію по підписці.

На додаток до Tableau Prep, сьогодні Tableau також представила нові пропозиції по підписці, які поєднують існуючі та нові можливості Tableau в пакетах, які підходять для всіх користувачів в організації. Підписки Tableau Creator, Explorer і Viewer надають індивідуальні поєднання складної аналітики і простоти, що дозволяють кожному клієнту знайти відповідний баланс і задовольнити унікальні потреби своєї організації. Tableau Prep включена разом з Tableau Desktop без додаткової оплати в новому додатку Creator. Існуючі користувачі Tableau Desktop також можуть безкоштовно користуватися програмою Tableau Prep до 2020 року.

Якщо у Ви хочете скористатися перевагами Tableau, звертайтеся до наших фахівців 0 800 75-01-34 або info@softico.ua