Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про нову співпрацю з Siemens Digital Industries Software, в рамках якого корпоративна AR-платформа Frontline від TeamViewer буде використовуватись у програмному забезпеченні Teamcenter® від Siemens, найкраще рішення для керування життєвим циклом продукту (PLM) з лінійки Siemens Xcelerator. Спільна робота дозволить клієнтам Siemens покращити процес розробки продукції на основі іммерсивного сприйняття інтерактивного 3D-контенту, пов’язаного із цифровим двійником продукту. 3D-моделі продуктів можуть легко змінюватися, забезпечуючи спільну роботу багатьох фахівців на всіх етапах життєвого циклу продукту, тим самим сприяючи прийняттю більш поінформованих рішень та впровадженню інновацій.

Модуль Spatial у корпоративній AR-платформі Frontline від TeamViewer дозволяє співробітникам у смарт-окулярах змішаної реальності, таких як Microsoft HoloLens, виконувати завдання більш інтуїтивним, інтерактивним способом, надаючи їм цифрову інформацію, тривимірні елементи та мультимедійний контент у доповненій або змішаній реальності. Віртуальна інформація або голограма розміщуються поверх реальних об’єктів, щоб доповнити реальність кожного співробітника для візуального керівництва процесом. Завдяки вбудованому редактору без коду співробітники, які відповідають за процеси, можуть легко керувати та оновлювати базові робочі процеси без залучення ІТ-відділу, наприклад, створювати цифрові двійники на основі даних CAD-моделей.

За допомогою модуля TeamViewer Frontline Spatial у Teamcenter® компанії Siemens організації можуть використовувати свої інвестиції у САПР та PLM для підвищення продуктивності, ефективності та якості процесу розробки продукції, а також післяпродажного обслуговування та ремонту. Воно дозволяє створювати AR-контент на основі PLM інформації без знання програмування. Вихід рішення очікується наприкінці цього року.

Джерело: TeamViewer 

З питань придбання продуктів TeamViewer звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.