Бізнес-сезон вже стартував і серед всіляких курсів саме час вибирати додаткове навчання по душі. Один з важливих критеріїв при виборі програми – вивчити, хто з фахівців буде навчати майбутніх студентів.

З радістю повідомляємо, що серед викладацького складу одного з великих курсів, які проводить навчальний центр DAN.IT, і Дарія Масловець, Team Lead Analyst, SOFTICO.

Дарія викладає на курсі Business Intelligence (Дата-Аналитика) модуль «FrontEnd: Інструменти і концепції звітності – Tableau», на якому навчає встановленню підключення до джерел даних, впорядкуванню даних, аналізу даних за допомогою швидких розрахунків таблиць, а також багато чого іншого для створення інтерактивних дашбордів у Tableau.

Модулі курсу охоплюють всі аспекти data-аналітики, від основ баз даних і бекенд-підтримки до розробки і підтримки автоматизованих інтерактивних звітів. Окремий акцент зроблений на провідних інструментах звітності, доступних на сьогодні.

Програма курсу складається з шести модулів, кожен із яких взаємопов’язаний і дає можливість засвоїти матеріал і застосувати його на практиці.

Це один із небагатьох курсів у сфері аналітики даних, після проходження якого можна отримати теоретичні і практичні знання від справжніх професіоналів, що дозволить застосовувати їх у кращих it-компаніях України і не тільки.

З питань придбання продуктів Tableau звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.