Компанія SOLIDWORKS щорічно випускає нову версію своїх продуктів. Кожна нова версія отримує не тільки покращену продуктивність, але і нові, корисні інструменти для спрощення і прискорення роботи над проектами.

Версія SOLIDWORKS 2020 року, яка є актуальною на сьогодні, не стала винятком і отримала велику кількість нововведень, зокрема був доданий новий інструмент «Зробити деталь гнучкою».

Даний інструмент дозволяє швидко зробити Вашу деталь гнучкою в контексті збірки та надавати їй різну форму в залежності від вузла, де вона застосовується.

За допомогою даного інструменту Вам більше не потрібно створювати різні файли деталей або конфігурацій для гнучких шлангів, кабелів або пружин, які використовуються в різних збірках або її вузлах.

Перейдіть за посиланням, де Ви зможете завантажити приклад «гнучкої деталі» та дізнатися принцип роботи даного інструменту.

Також нагадуємо, що на території України діє спеціальна пропозиція на нові ліцензії ПО SOLIDWORKS і на оновлення існуючих ліцензій до актуальної версії. Більш детально за посиланням: https://solidworks.softico.ua/

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua