SOLIDWORKS Composer – рішення для перетворення проектних 3D-моделей в графічний контент для наочного ілюстрування опису процесів і процедур в технічних документах. Наприклад, у виробничих інструкціях по збору та монтажу, посібниках по виробах і обслуговуванню, навчальних посібниках, маркетингових брошурах і комплектах матеріалів для складання цінових пропозицій.

Використовуючи SOLIDWORKS Composer, у користувача з’являється можливість паралельно розробляти продукт і створювати технічну документацію, завдяки чому вдається скоротити час, необхідний на запуск у виробництво.

Переваги використання:
• Використання існуючої інформації про 3D-моделі (не залежно від САПР) для складання точної та актуальної документації про виріб.
• Більш ефективна взаємодія з клієнтами, постачальниками та виробниками виробів.
• Презентація виробу ще до початку його виробництва за допомогою 3D-ілюстрацій та інтерактивних анімацій.

Бажаєете дізнатися більше про рішення SOLIDWORSK Composer? Перегляньте запис нашого вебінару, присвяченого даному рішенню за посиланням.

Також нагадуємо, що до 25 червня 2021 року діє спеціальна пропозиція: при придбанні SOLIDWORKS Standard / SOLIDWORKS Professional / SOLIDWORKS Premium отримайте знижку до 50% на додаткові модулі SOLIDWORKS.

Більше інформації: https://solidworks.softico.ua/
Залишилися питання звертайтеся до нас solidworks@softico.ua або +380 (44) 383 4410