Напередодні свят команда національного дистриб’ютора програмного забезпечення SoftiCo рада повідомити приємні новини: тепер ви можете офіційно придбати в Україні продукти лідера світового ринку в сфері бекопіювання Acronis.

У зв’язку з цим фактом, ми з гордістю можемо сказати, що Україна входить в список європейського регіону поширення продуктів Acronis, а SoftiCo – в список офіційних дистриб’юторів, які ведуть єдину цінову політику і готові професійно забезпечити своїх партнерів і клієнтів будь-якою інформацією щодо продуктів та рішень компанії Acronis.

Компанія Acronis відома, в першу чергу, своїми розробками в сфері резервного копіювання, і крім цього веде успішну роботу за напрямками редагування дисків, управління завантаженням операційних систем, створення безпечних корпоративних файлових сховищ. Але портфоліо компанії не обмежується рішеннями тільки для перерахованих вище засобів. Для більш детальної інформації звертайтеся до менеджерів команди SoftiCo.

Ми довго і важко працювали для досягнення цієї мети і завжди намагаємося радувати своїх клієнтів приємними новинами, тому до анонсу про початок співпраці між Acronis і SoftiCo ми повідомляємо про старт акції