З радістю повідомляємо, що компанія SOFTICO отримала статус ексклюзивного партнера і тепер є офіційним дистриб’ютором рішень Nemasis-VMS від компанії MicroWorld Technologies Inc в Україні, Казахстані, Білорусі, Азербайджані, Грузії.

MicroWorld Technologies Inc. спеціалізується на розробці рішень інформаційної безпеки для захисту від кіберзагроз, запобігання мережевих вторгнень, аналізі та управлінні уразливостями IT-інфраструктури, а також є виробником програмного рішення Nemasis-VMS. MicroWorld Tecnologies Inc має більш ніж 50 000 партнерів в 190 країнах світу.

Nemasis-VMS — це пакет управління уразливостями, який допомагає реалізовувати комплексну стратегію GRC (Governance, Risk Management, and Compliance) для управління ризиками, відповідно нормативним вимогам організації та її цілям. Nemasis-VMS має кілька інтегрованих функцій (VA & DAST). Nemasis-VA допомагає в управлінні безпекою і дотриманні норм, щоб зменшити бізнес-ризик, створюючи при цьому різні види звітів на основі галузевих стандартів і найкращих практик. Nemasis-DAST сканує веб-сайти і програми наскрізь, щоб в робочому режимі знайти в них уразливості та проблеми безпеки.

З більш детальним описом кожної інтегрованої функції Nemasis-VMS Ви можете ознайомитися за посиланнями нижче:
Nemasis-VA
Nemasis-DAST

Компанія SOFTICO ексклюзивно надає цінові умови для реселерів та корпоративних користувачів на рішення Nemasis-VMS.

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень Nemasis-VMS, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua