Корпорація Microsoft оголосила про оновлення у браузері Microsoft Edge та пошуковій системі Bing. Серед головних змін: бокова панель для вкладок, новий режим для прискорення запуску та багато іншого.

Що нового в Edge?

  • Вкладки на боковій панелі.Щоб спростити керування відкритими сторінками і їхню організацію, користувачі можуть створювати вертикальні вкладки. Тепер кожен може переглядати свої веб-сторінки та управляти ними з бічної панелі одним кліком миші. Для початку роботи досить натиснути на значок вертикальних вкладок у лівому верхньому кутку рамки браузера.
  • Більш простий та зручний спосіб перегляду історії браузера. Керувати історией браузера стане набагато простіше. Можна будет переглядати відвідані сторінки без переходу на окрему вкладку, завдяки чому не доведеться втрачати доступ до вже відкритої сторінки. Після оновлення історія буде відкриватися у випадаючому списку на панелі інструментів замість цілої сторінки в налаштуваннях. Якщо це необхідно, то історію можна закріпити збоку в окремому вікні, тоді вона не буде закриватися, що значно полегшить її використання.
  • Нова функція Startup boostВ режимі Startup boost на 29-41% прискорюється запуск браузера після перезавантаження пристрою и при перезапуску Microsoft Edge. Функція Startup boost буде доступна вже цього місяця і буде автоматично увімкнена на всіх пристроях. 

Що нового в Bing? 

  • Нові інтерактивні та інтуїтивно зрозумілі результати пошуку в Bing.Microsoft оптимізувала і поліпшила пошук інформації, в якій велику роль відіграє візуальна складова. Вся видача за подібними запитами буде доповнена блоками з картинками.

Оновлення не оминуло і карусель пошукової видачі. Тепер при пошуку книг або фільмів можна буде легко отримати про них додаткову інформацію, таку як короткий опис, жанр і оцінку користувачів або критиків. Достатньо лише навести курсор миші на потрібний результат у каруселі.

  • Оновлені блоки пошукової видачі з інфографікою.Тепер під час пошуку спільних тем, користувачам будуть доступні яскраві інфографіки, які дозволять отримати необхідну інформацію в стильному і змістовному вигляді.

Также Bing став зручнішим для пошуку цікавих місць. При видачі за такими запитами, користувачі отримають не тільки базову текстову інформацію і карусель зображень, але й інформацію із карт Bing, відгуки відвідувачів і багато іншого.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua