Acronis Snap Deploy 6 – це комплексне рішення для розгортання, що дозволяє ІТ-організаціям швидко і легко розгортати або відновлювати ноутбуки та настільні комп’ютери. У версії 6 продукт пропонує удосконалення і вирішує проблеми, знайдені в попередній версії.

Що нового в Acronis Snap Deploy 6

  • Розгортання у мережі Wi-Fi

Тепер можна налаштувати автоматичне підключення завантажувального носія Acronis Snap Deploy 6 до мереж Wi-Fi і виконувати багатоадресні та одноадресні розгортання. Конфігурація Wi-Fi визначається при створенні завантажувального носія через Media Builder або безпосередньо в інтерфейсі завантажувального носія.

  • 64-бітна архітектура

Продукт може бути встановлений як власний 64-розрядний додаток, що забезпечує сумісність із Acronis Cyber Protect 15 і Acronis Cyber Backup 12.5: ви можете встановлювати всі компоненти на одну машину, включаючи сумісність із сервером PXE.

  • Активація Windows після розгортання

Ви можете вказати унікальний ключ активації Windows, який буде використовуватися для кожної цільової машини для активації Windows після розгортання. Цей ключ визначається як налаштування «individual machine».

  • Збереження вихідного імені машини після розгортання

При виконанні онлайн-розгортання ім’я комп’ютера з гостьової ОС тепер може бути додатково успадковано від ОС, а не взято з головного образу.

  • Правильне призначення ліцензій при розгортанні на машинах, що підключенні через док-станцію

Машини, підключені до док-станції, використовують одну і ту ж MAC-адресу, що викликало проблеми з ліцензуванням камери під час відстежування використання розгортання, наприклад, для планшетів. Тепер ця проблема вирішена за новим алгоритмом ліцензування, який відстежує ідентифікатор BIOS комп’ютера на додаток до MAC-адреси для дійсно унікальної ідентифікації.

  • Підтримка тегів VLAN на завантажувальному носії

Завантажувальний носій тепер успадковує налаштування VLAN із Windows, в якому був запущений Media Builder для створення цього носія. Крім того, ви можете вручну підключити завантажувальний носій до необхідної VLAN через власний користувальницький інтерфейс.

  • Розгортання з VHDX

Тепер можливо розгортання з новітніх віртуальних дисків Microsoft у форматі VHDX на додаток до раніше підтримуваним VHD.

  • Покращення UX

Кілька покращень UX, включаючи можливість сортування машин за IP / іменем у консолі управління.

Проблеми, виправлені в Acronis Snap Deploy 6

У цьому розділі описані проблеми, котрі були виправлені порівняно з Acronis Snap Deploy 5 Update 5.4.

  • [ASD-4468] Носій WinPE не дозволяє зберігати основний образ на DVD-привід, підключений через USB.
  • [ASD-4324] В деяких випадках при використанні завантажувального носія WinPE для розгортання з’являються повторювані записи EFI диспетчера завантаження Windows.
  • [ASD-4320] Деякі параметри розгортання не відображаються при виборі певного головного образу для розгортання, навіть якщо ОС в цьому образі визначена правильно.
  • [ASD-4271] SUSE 42.2, розгорнутий із завантажувального носія WinPE, може некоректно завантажуватися після розгортання.
  • [ASD-4257] Розділ відновлення Windows 10 стає прихованим після розгортання, коли головний образ захоплюється із систем із певним компонуванням розділів (зазвичай OEM-системи від HP).
  • [ASD-2898] Параметр «Завершення роботи» після розгортання через автономний носій не працює в деяких системах.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.