Компанія LogMeIn пропонує клієнтам з сектора охорони здоров’я, університетам, школам і некомерційним організаціям 3 місяці безкоштовного використання продуктів, а також всім іншим клієнтам з різних сфер за умови покупки ліцензій мінімум на 12 місяців.

В акції беруть участь такі продукти:

GoToMeeting

Швидке та надійне рішення для проведення онлайн-зустрічей. Дозволяє організовувати зустрічі в групах або в форматі 1: 1 для реалізації співпраці у всьому світі. Рішення має такі функції, як кращий в своєму класі обмін екранними скріншотами, спільне використання HD веб-камери, транскрипти з підтримкою штучного інтелекту та якісний звук.

GoToMeeting надає всі необхідні інструменти для віддаленого проведення ефективних і продуктивних зустрічей.

GoToWebinar

Рішення дозволяє користувачам проводити онлайн-заходи з кількістю учасників до 3000 чоловік або записані заходи з кількістю учасників до 10 тис. чоловік. GoToWebinar ідеально підходить для проведення великомасштабних заходів (Маркетинг), заходів щодо внутрішньої комунікації (All Hands) або для проведення тренінгів.

Central

Рішення для віддаленого моніторингу та управління (RMM), яке дає ІТ-департаментам можливість керувати великими групами комп’ютерів і забезпечувати критичне для бізнесу управління та автоматизацію ІТ-інфраструктури з будь-якого місця. Можливість контролювати, керувати, захищати і отримувати доступ до всієї інфраструктури кінцевих точок з одного хоста.

Pro

Високопродуктивна консоль для настільних комп’ютерів і веб-приставки, що дозволяє підприємствам працювати в будь-якому місці, забезпечуючи простий і безпосередній віддалений доступ та управління. Можливість віддаленого доступу до комп’ютера без фізичної присутності для запуску додатків, доступу до файлів або надання віддаленої підтримки.

RescueAssist

Віддалене усунення несправностей з настільними ПК і ноутбуками, а також підтримка мобільних пристроїв на базі iOS і Android, та можливості спільного використання камер. RescueAssist – це вибір ІТ-професіоналів, яким потрібна інтуїтивно зрозуміла, проста у використанні веб-консоль з бездоганним інтерфейсом.

З питань придбання рішень LogMeIn звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua