Співробітники компанії Maxon шоковані ситуацією, що склалася у зв’язку із вторгненням Росії до України. Разом зі світовою спільнотою Maxon засуджує цю необґрунтовану та жахливу агресію з боку Росії.

Оскільки економічні санкції проти Росії – це ефективний спосіб тиску на Росію з метою відновлення миру, компанія Maxon прийняла рішення призупинити весь свій бізнес, а також підтримку клієнтів, що діють у Росії.

Крім того, компанія Maxon надаватиме допомогу у переселенні біженців та запустила програму підтримки для всіх своїх співробітників, які роблять пожертвування у благодійні організації, які надають допомогу у зв’язку з гуманітарною кризою в Україні.

Компанія Maxon разом зі своєю головною компанією Nemetschek та її філіями підтримує всіх, кого торкнувся цей жахливий воєнний конфлікт в Україні.

“Поки триває російська агресія проти України, ми представлятимемо віжуали, що говорять проти цієї агресії. Ви можете допомогти нам і підсилити наш голос, поділившись цими матеріалами. Ми також пропонуємо безкоштовну ліцензію на Maxon One усім українським художникам, які бажають створювати власні графічні твори. Більше інформації тут David McGavranChief Executive Officer Maxon.

Джерело Maxon