Компанія Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corp. припиняє підтримку онлайн ліцензування на локальні ліцензії.

SOLIDWORKS Online Licensing – тип ліцензування продукту, який дозволяє зв’язати локальну ліцензію до облікового запису на ресурсах SOLIDWORKS, а потім використовувати її на кількох комп’ютерах із цим обліковим записом. SOLIDWORKS Online Licensing була представлена ​​разом із SOLIDWORKS 2018 як альтернатива мережним ліцензіям. Для користування програмою користувач повинен був використовувати свій обліковий запис SOLIDWORKS ID, до якого системний адміністратор компанії «прив’язував» локальний ключ активації. Перейти на такий тип ліцензування можна тільки з локальної ліцензії. За замовчуванням онлайн активація була відключена у всіх нових клієнтів, і могла бути активована на порталі SOLIDWORKS Admin Portal.

На жаль, через низький рівень розповсюдження онлайн-ліцензування за останні 3 роки, а також через складність необхідної інфраструктури, нові переходи на такий тип ліцензування обмежені, а сама опція буде відключена найближчими днями. Це не вплине на користувачів, які використовують стандартну активацію локальних ліцензій з прив’язкою до ПК.

Усі, хто використовує цей метод, прохання переключити активацію ваших ліцензій на стандартну машинну активацію на порталі SOLIDWORKS Admin Portal.

З питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтесь до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.