Операційна система Windows завжди була в авангарді світових інновацій. Вона забезпечує роботу найбільших міжнародних підприємств і допомагає енергійним стартапам досягати світової слави. Windows стала основою для широкого поширення Інтернету. У Windows люди створюють нове, спілкуються, вчаться і досягають успіху. Сьогодні цю платформу використовує більше одного мільярда людей.

Представляємо вам Windows 11, операційну систему Windows, яка допоможе стати ближче до того, хто дорогий.

Оновлена ОС: новий рівень продуктивності, креативності та зручності

Скриншот Windows 11

У новій версії Windows 11 був спрощений дизайн інтерфейсу користувача. Від нового меню «Пуск» і панелі завдань до кожного звуку, шрифту та іконки – все було зроблено так, щоб користувач керував системою спокійно і легко. «Пуск» розміщений в центрі, щоб було простіше знайти все, що потрібно. Меню «Пуск», використовуючи можливості хмари і Microsoft 365, відкриває доступ до недавніх файлів, яку б платформу або пристрій користувач не використовував раніше, в тому числі на пристроях Android або iOS.

Скриншот Windows 11

У Windows 11 представлені нові функції: Snap Layouts, Snap Group і Desktops – щоб забезпечити ще більшу багатозадачність і контроль. Ці нові інструменти допоможуть зручно розташовувати вікна, оптимізувати простір екрану. Простий і лаконічний дизайн дозволить бачити все, що потрібно. Завдяки функції Desktops можна створювати окремі місця для кожної області та налаштовувати їх так, як подобається. На одному ПК можна створювати робочі столи для роботи, ігор, навчання – і з легкістю перемикатися між ними.

Скриншот Windows 11

Більш швидкий спосіб спілкуватися з тими, хто для важливий.

Скриншот чата в Windows 11

У Windows 11 чат з Microsoft Teams вже інтегрований безпосередньо в панель задач. Доступне миттєве спілкування за допомогою тексту, чатів, голосових повідомлень і відеозв’язку з ким завгодно і де завгодно, хоч би якою платформою або пристроєм не користувався співрозмовник – ОС Windows, Android або iOS. Якщо людина, з якою потрібно установити зв’язок, не встановила додаток Teams, можна обмінюватися з нею SMS.

У Windows 11 також покращена інтеграція з функціями продуктивності Teams, наприклад, можна запускати презентацію або відключати звук прямо з панелі завдань.

Кращі в історії можливості для геймінгу на ПК

Гейминг в Windows 11

Windows 11 розкриває весь потенціал пристрою, використовуючи новітні ігрові можливості. Зокрема, DirectX 12 Ultimate дозволяє зануритися у світ захоплюючої графіки з високою частотою кадрів; DirectStorage скорочує час завантаження і підвищує деталізацію ігрових світів, а Auto HDR забезпечує більш широкий діапазон кольорів, що допомагає відчути всю глибину візуальних ефектів. З Xbox Game Pass PC або Ultimate геймери отримують доступ до більш ніж 100 високоякісних ігор. Нові ігри з’являються постійно, а знайти інших геймерів так само просто, незалежно від того, чи грають вони на ПК або консолі.

Швидше отримувати важливу інформацію

Скриншот Windows 11

Windows 11 допоможе отримувати новини і дізнаватися потрібну інформацію швидше завдяки віджетам – новій персоналізованій стрічці новин на базі ШІ і кращого в своєму класі браузера Microsoft Edge.

Абсолютно новий Microsoft Store, де зібрані улюблені програми і розваги

Новый магазин в Windows 11

Новий Microsoft Store – надійний майданчик для додатків і контенту. Тут можна дивитися відео, творити, грати, працювати і вчитися. Microsoft Store став більш привабливим і простим у використанні. Найближчим часом вийдуть в Microsoft Store кращі власні і сторонні додатки, такі як Microsoft Teams, Visual Studio, Disney +, Adobe Creative Cloud, Zoom і Canva.

Скриншот Windows 11

Уже в цьому році користувачі зможуть знаходити програми Android в Microsoft Store і завантажувати їх через Amazon Appstore, що дозволить зручно записувати і публікувати відео з TikTok і покращити онлайн в Khan Academy Kids прямо на ПК.

Більш відкрита екосистема з новими можливостями для розробників і творців контенту

Розробники і незалежні вендори ПЗ (ISV) зможуть перенести свої додатки з середовища Win32, Progressive Web App (PWA), Universal Windows App (UWP) і будь-якого іншого – щоб охопити більше користувачів. Тепер розробники можуть самостійно продавати свої програми в Microsoft Store і отримувати 100% прибутку – Microsoft нічого не бере собі.

Швидше, безпечніше і звичніше для ІТ-фахівців

Чудова новина для ІТ-фахівців: Windows 11 побудована на базі Windows 10. Оновлення до Windows 11 буде проходити як звичайне оновлення Windows 10. Звичні інструменти управління – такі як Microsoft Endpoint Manager, хмарна конфігурація, Windows Update for Business і Autopilot – залишаться і після установки Windows 11.

Windows 11 – операційна система, готова до роботи в режимі Zero Trust, що дозволяє захистити дані та доступ до них на будь-яких пристроях.

Windows – це більше, ніж просто операційна система. Тепер це те місце, де можна спілкуватися з людьми, вчитися, працювати і грати. Згодом Windows стала звичною і зручною для кожного.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua