Літо – це період не тільки відпусток, але і початку активного будівництва. Хорошим помічником при розробці ваших проектів стане SketchUp – програма для моделювання 3D-об’єктів.

Тим більше, що зараз діє акція: збільшення партнерської знижки на SketchUp Pro с 7% до 12%.

Поточна версія програми SketchUp – це вже п’яте оновлення з моменту приєднання до компанії Trimble. Якщо ви цікавитеся даним продуктом, то, швидше за все, помітили, що випуски апдейтів з тих пір прискорилися і тепер Trimble випускає оновлення практично щорічно, постійно додаючи і розширюючи функціонал програми.

Що ж цікавого відбувається зараз в Trimble:

SketchUp постійно розвивається і, якщо є бажання дізнатися більше про реальні кейси, то можна відвідати їх блог https://blog.sketchup.com.

Кожен день команда Trimble працює над тим, щоб зробити SketchUp Pro швидшим, доступнішим, розумнішим і просто кращим. Плюс вони розширили не тільки функціонал, а й можливості поставки свого продукту кінцевим користувачам і використання SketchUp.

Наприклад, ви вже пробували my.SketchUp?

Це веб-версія продукту, і в Trimble пишаються, що вона відповідає продуктивності і зовнішнім стандартам свого десктопного старшого брата. Ви можете взяти участь в тестуванні бета-версії даного продукту і переконатися на власні очі, як my.SketchUp зростає. До речі, веб-версія підключається до SketchUp Pro через Trimble Connect, так що можна поєднати корисне з приємним. My.SketchUp все ще в бета-версії, але він стає все більш чітким, швидким і реальним інструментом для дизайнерів.

І якщо ви заглядали в 3D-сховище в останні кілька місяців, то, можливо, помітили, що Trimble використовує my.SketchUp для показу 3D-моделей. Плюс покращення продуктивності, які впроваджуються в SketchUp 2017 та доступні в my.SketchUp, 3D Warehouse, LayOut, SketchUp Mobile Viewer і Trimble Connect.

Також новинка розробок компанії, яка поки що не входить в стандартні апдейти – SketchUp Viewer в Microsoft HoloLens – це абсолютно новий спосіб випробувати моделі проекту в середовищі змішаної реальності. Trimble використовують потенціал цієї нової технології, адже так можна додатково проаналізувати всі ваші проекти.