94% всіх шкідливих програм і 96% всіх атак на об’єкти соціальної інфраструктури сьогодні здійснюються через електронну пошту. Для постачальників керованих послуг (MSP) це робить безпеку електронної пошти головним пріоритетом, але, як зазначено в недавньому звіті Acronis Cyber Protection Week Global Report, для протидії цій загрозі потрібно щось більше, ніж просто додавання нового інструменту кібербезпеки. Більше половини фахівців з безпеки визнають, що наявність занадто великої кількості інструментів безпеки негативно позначається на безпеці і збільшує ризик.

Щоб розширити можливості постачальників послуг і допомогти їм захистити системи електронної пошти своїх клієнтів, компанія Acronis у співпраці з Perception Point випустила новий пакет Advanced Email Security для Acronis Cyber Protect Cloud.

Представляємо Advanced Email Security

Новий пакет Advanced Email Security, заснований на провідному в галузі рішенні від Perception Point, інтегрується з Acronis Cyber Protect Cloud, що дозволяє MSP продовжувати використовувати єдине рішення для посилення і розширення послуг кіберзахисту поштових скриньок клієнтів Microsoft 365, Google Workspace, Open-Xchange і локальних поштових серверів.

Пакет Advanced Email Security блокує всі загрози, пов’язані з електронною поштою, включаючи спам, фішинг, компрометацію ділової електронної пошти (BEC), сучасні постійні погрози (APT) і шкідливі програми “нульового дня”.

Проактивний підхід до захисту

Замість того щоб покладатися на технології реактивної “пісочниці”, які використовують застарілі рішення для захисту електронної пошти, пакет Acronis Cyber Protect Cloud Advanced Email Security сканує 100% поштового трафіку клієнтів – включаючи внутрішню електронну пошту – і скорочує час сканування з 20 хвилин до максимум 30 секунд. Це означає, що MSP можуть забезпечити більш надійний захист своїх клієнтів і одночасно підвищити їх продуктивність.

Із Advanced Email Security pack, MSP можуть запропонувати комплексний всебічний захист, отримати більше прибутку завдяки інноваційним можливостям захисту електронної пошти.

1 – Запобігання спроб фішингу та шахрайства за допомогою потужного аналізу загроз, перевірки репутації URL-адрес, унікальних алгоритмів комп’ютерного зору, а також перевірки записів Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC), DomainKeys Identified Mail (DKIM) і Sender Policy Framework (SPF) з використанням машинного інтелекту.

2 – Виявлення передових методів ухилення, які використовуються для приховування шкідливого вмісту. Для цього рішення здійснює розпаковку вбудованих файлів і URL-адрес і окремо аналізує їх за допомогою динамічних і статичних систем виявлення.

3 – Захист від шкідливих програм і загроз електронної пошти, здатних обійти звичайні засоби захисту, таких як сучасні постійні погрози (APT) і атаки “нульового дня”. Використовуючи унікальну технологію Perception Point на рівні процесора, рішення діє на ранніх етапах ланцюжка атак, блокуючи експлойти до того, як шкідливе ПЗ буде випущено, і виносить чіткий вердикт протягом кількох секунд.

Пакет Advanced Email Security є останнім доповненням до рішення Acronis Cyber Protect Cloud. Раніше в цьому році лідер в області кіберзахисту, компанія Acronis також анонсувала:

– Advanced Backup
– Advanced Security
– Advanced Disaster Recovery
– Advanced Management

Всі нові пакети розширеного захисту інтегруються в Acronis Cyber Protect Cloud і забезпечують MSP підвищену гнучкість, дозволяючи їм створювати рівні та пакети послуг, що відповідають унікальним потребам будь-якого клієнта, і зберігають при цьому спрощене управління.

Джерело Acronis 

З питань придбання продуктів Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua