18 листопада 2021 року компанія SOFTICO провела для партнерів офлайн-захід – TeamViewer Partner Day 2021.

Запрошеними спікерами конференції стали представники TeamViewer із Німеччини – Tobias Schmidt, Manager Channel Sales EMEA; Maksim Zhesterov, Regional Channel Sales Manager Russia, Ukraine, CIS, Baltics; Alla Cherkay, Account Executive, AR Frontline; Mael De Loth, Presale Engineer.

Tobias Schmidt та Maksim Zhesterov представили гостям заходу глобальну стратегію компанії, а також короткий огляд рішень, які пропонує TeamViewer. Варто зазначити, що в портфоліо включені як передналаштовувані сервіси для СМБ, так і корпоративні ІТ-рішення і рішення Індустрії 4.0.

Більше уваги було приділено рішенню TeamViewer Tensor. Від SOFTICO свою доповідь презентувала Галина Желєзцова, BDM TeamViewer, і розповіла про характеристики та переваги цієї платформи. Свій виступ із приводу TeamViewer Tensor продовжив Mael De Loth, Presale Engineer, який для всіх присутніх здійснив демонстрацію рішення.

Завершальним спікером стала Alla Cherkay, котра розповіла про таке рішення, як TeamViewer Frontline (Доповнена реальність), за допомогою якого можна швидко надавати віддалену допомогу у виявленні та вирішенні проблем в реальному часі.

Після виступів всіх спікерів найактивніші гості отримали приємні подарунки від компанії TeamViewer та обговорили отриману інформацію зі спікерами.

Слідкуйте за анонсами майбутніх заходів на нашому сайті або в соціальних мережах, ми будемо раді бачити Вас на майбутніх таких заходах.

SOFTICO в Facebook

SOFTICO в LinkedIn

SOFTICO в Instagram