Компанія Acronis опублікувала результати нового дослідження, яке показало, що найбільш затребуваним сервісом, який клієнти хочуть отримати від провайдерів керованих послуг, є безпека. Саме Acronis Cyber ​​Protect Cloud робить це краще завдяки інтеграції повнофункціонального антивірусного рішення, яке може сканувати резервні копії та функції оцінки вразливостей.

Однією з нових функцій, які слід зазначити, є Continuous Data Protection. Цей тип блокування захищає дані в проміжках від резервного копіювання, визначаючи при цьому список критично важливих додатків, з якими користувачі працюють найчастіше. Агент Acronis відстежує кожну зміну, внесену до списку додатків, і відразу виконує резервне копіювання змін. У разі зараження шкідливим ПЗ, користувач зможе відновити дані, при цьому не втрачаючи їх.

Кожна з трьох функціональних завдань, які MSP планують додати в свій портфель, може бути вирішена безпосередньо за допомогою одного рішення – Acronis Cyber Protect Cloud.

Забезпечення безпеки кінцевих точок – Acronis Cyber ​​Protect Cloud пропонує одну з найпотужніших технологій захисту кінцевих точок, доступних на ринку, включаючи антивірусне програмне забезпечення, антикриптографію, систему управління оновленнями, фільтрацію URL-адрес і прогнозування збоїв в роботі жорсткого диска.

Нульовий час простою – Acronis Cyber ​​Protect Cloud дозволяє MPS уникнути незапланованих простоїв, пов’язаних з кібератаками. Комплексні функції оцінки вразливостей дозволяють виявляти і усувати існуючі загрози кібербезпеки, а також автоматично застосовувати їх до незахищених резервних копій, щоб зробити їх безпечними для використання.

Виявлення кібер-загроз на базі AI – Основне завдання Acronis Cyber ​​Protect Cloud AI – активний захист від вірусів, викупів та інших шкідливих програм.

Джерело Acronis 

З питань придбання продуктів Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua