Робота над проектами у віддаленому режимі часто є складною і малоефективною. Однак використання хмарних сервісів для SOLIDWORKS значно полегшує цей процес, зробивши його більш простим та продуктивним, забезпечуючи ефективну спільну роботу. Завдяки безпечному хмарному сховищу, інтегрованому з CAD-системою, дані стають доступними з будь-якої точки світу та в будь-який час, не вимагаючи витрати часу на пошук та доопрацювання файлів. Це дозволяє уникнути зайвих складнощів у процесі проектування. За допомогою хмарних сервісів можна зберігати дані прямо з SOLIDWORKS, що спрощує структурування інформації, управління посиланнями та отримання властивостей користувача. Таким чином, ви можете зосередитися на найважливішому – на проектуванні.

Історія клієнта: Karis Co., Ltd.

Компанія Karis, заснована в 1984 році, розробляє та виробляє різні засоби дезінфекції, стерилізації та санітарної обробки, використовуючи передові технології, такі як ультрафіолетові (УФ) промені, електричні нагрівальні шафи та інфрачервоні (ІЧ) промені.

Будучи клієнтом SOLIDWORKS, компанія Karis зіткнулася зі зростаючими запитами на індивідуалізацію продукції, необхідністю прискорення процесу розробки та зростаючими побоюваннями щодо безпеки даних. Директор Дуг-Ву Лі згадує: “Ми хотіли ще більше скоротити час виходу на ринок і дедалі більше переймалися безпекою наших даних”. Дізнавшись про можливість хмарного управління даними та зберігання даних та доступу до них у хмарі, компанія Karis швидко впровадила рішення 3DEXPERIENCEWorks для вирішення цих завдань.

При виборі рішень для спільної роботи, управління даними та комунікації з асортименту 3DEXPERIENCEWorks компанія Karis впевнено розраховувала на можливість вирішити свої проблеми, пов’язані з безпекою процесів і даних. Забезпечивши захист даних про розробку продукції в хмарному сховищі, компанія Karis успішно зменшила ризики, пов’язані з можливими кібератаками. В даний час усі проектні дані та відповідна документація, створені у SOLIDWORKS, автоматично завантажуються у хмарне сховище за допомогою рішень 3DEXPERIENCEWorks.

Отримайте новий рівень ефективності, скориставшись безпечним хмарним зберіганням даних. Оптимізуйте процеси проектування, забезпечуйте безпеку даних та зосереджуйтесь на створенні інноваційних продуктів. Почніть використовувати хмарні послуги для SOLIDWORKS вже сьогодні.

Джерело: SOLIDWORKS 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.