Компанія Corel представила нові рішення PaintShop Pro 2021 і PaintShop Pro 2021 Ultimate – потужні комплексні рішення для графічного дизайну і фоторедагування, розроблені для створення складних композитних фотографій, художніх зображень і дизайн-проектів. І все це завдяки реалізованим на базі штучного інтелекту інструментам, таким як нові ШІ-функції шумозаглушення, підвищення дискретизації і усунення артефактів, а також перероблена ШІ-функція застосування стилю. Поставивши технології машинного навчання на службу творчості, фотографи, фотохудожники та розробники контенту зможуть швидко створювати зображення, які залучають загальну увагу.

«PaintShop Pro 2021 полегшує створення зображень, які раніше було практично неможливо отримати в цьому фоторедакторі. Незалежно від виконуваних операцій – будь то видалення артефактів, усунення цифрового шуму, підвищення частоти дискретизації або експериментування з чудовими художніми стилями, ці нові ШІ-інструменти не тільки містять цікаві креативні опції, але і прискорюють процес редагування, – говорить Кріс Пірс, старший менеджер з продуктів Corel Photo. – Нові можливості, представлені в останньому випуску продукту, дозволяють сфокусуватися на експресивних елементах фотографії».

Новий PaintShop Pro 2021 пропонує повний набір інструментів для редагування фотографій і розробки графічного дизайну.

  • Підвищення дискретизації (ШІ)
  • Видалення артефактів (ШІ)
  • Шумозаглушення (ШІ)
  • Застосування стилю (ШІ)
  • Робоча область фотографії
  • Креативний контент
  • Робочий простір Sea-to-Sky ™

Всі ці нові функції та інструменти, спрямовані на розвиток творчого аспекту фоторедагування.

Крім усього іншого, PaintShop Pro 2021 Ultimate відкриває нові творчі горизонти з бонусною колекцією програмного забезпечення преміум-класу, до складу якої входять AI HDR Studio, Painter® Essentials ™ 7, PhotoMirage ™ Express, Corel® AfterShot ™ 3, а також кисті, текстури і більше 100 абсолютно нових фонових зображень.

Джерело Corel 

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua