У грудні компанія Acronis випустила нову версію Acronis Cyber Protect Cloud, в якій представлені нові можливості, що дозволяють підвищити якість послуг та забезпечити максимальну ефективність для клієнтів.

Нижче наведено основні грудневі оновлення продуктів Acronis:

– Агент резервного копіювання для NAS Synology – скорочення експлуатаційних витрат завдяки відсутності необхідності додаткової інфраструктури для забезпечення резервного копіювання NAS. Новий агент працює прямо на пристрої NAS і підвищує продуктивність за рахунок прямого доступу до даних, а не читання їх через SMB.

– Advanced Management: Ефективність роботи IT фахівців за допомогою покращеного віддаленого робочого столу, який тепер включає: підтримку macOS та Linux, передачу файлів між локальними та віддаленими робочими навантаженнями, запис сеансів, звіт про історію та багато іншого.

– Advanced Disaster Recovery: Економія часу та зусиль завдяки спрощеному автоматизованому тестуванню обходу відмови. За допомогою пакета Advanced Disaster Recovery можна щомісяця виконувати автоматизовані тести для будь-якого сервера, що забезпечує безпеку швидкого та успішного відновлення.

– Інтеграція з N-able N-sight RMM – скорочення витрат та прискорення процесу підключення клієнтів за рахунок простого надання послуг користувачам.

– Безпечний обмін конфіденційними файлами та папками із зовнішніми користувачами, надання їм доступу та попереднього перегляду загального вмісту, а також відключення можливості завантаження вмісту.

– Оповіщення про потенційні проблеми обслуговування, поточне технічне обслуговування та найближчі оновлення технічного обслуговування прямо в консолі управління.

– Advanced DLP: Детальний контроль правил DLP та зменшення ризиків витоку конфіденційних даних на кінцевих пристроях клієнтів.

– Advanced Email Security: Тепер можна побачити докладний огляд всіх захищених користувачів по кожному клієнту. Легко перевіряти нові захищені поштові скриньки та складати звіти про стан захисту кожного клієнта.

– Advanced Email Security: Удосконалена технічна документація для підключення технічних фахівців та налаштування Advanced Email Security.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.