Виробник програмного забезпечення для обробки інформації та розпізнавання текстів, ABBYY анонсував новий реліз для продукту ABBYY FineReader 15. Даний реліз орієнтований на збільшення функціоналу програмного продукту, за рахунок додавання функціоналу для роботи з PDF формами. Тепер FineReader дозволяє створювати PDF форми з нуля, змінювати їх зовнішній вигляд, редагувати існуючі PDF форми та налаштовувати дії, які можна виконувати при роботі з формами.

Також ABBYY доповнили бібліотеку, яка розпізнає мови FineReader готичним шрифтом (Gothic OCR support (Fraktur)).

Крім цього, ABBYY змінює назву продукту з «ABBYY FineReader 15» на «ABBYY FineReader PDF 15», додатково підкреслюючи, що їх продукт – це не просто програма для розпізнавання символів, а багатофункціональне рішення для комплексної роботи з PDF файлами, оцифровки, розпізнавання і порівняння документів.

Новий реліз з усіма його змінами буде доступний, як звичайне оновлення. Користувачам існуючої версії FineReader не потрібно буде нічого докуповувати – вони просто отримають повідомлення про те, що їх продукт готовий до оновлення та отримають весь новий функціонал безкоштовно.

З питань придбання рішень ABBYY звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.