Компанія Adobe анонсувала кардинально покращену версію Premiere Pro. В оновленні представлені нові можливості імпорту та експорту, а також оптимізована панель управління.

This is a stylized image showing the import mode, now in the Premiere Pro Beta. We see storage locations on the left, such as desktop, media folders, and storage drives, and in the middle of the UI a grid of video thumbnails. Each thumbnails has a small blue check box at the top left corner and some of these are checked, indicating that they will be imported into a new Premiere Pro project.

В результаті оновлень робочі процеси в Premiere Pro стануть значно простіші в освоєнні, інтуїтивно зрозуміліші та ефективніші.

Нова панель управління призначена для інтеграції основних етапів процесу редагування, включаючи імпорт та експорт. Рядок заголовка містить прямий доступ до спливаючого меню робочої області для конкретного завдання та функції швидкого експорту. Новий режим експорту спрощує експорт декількох файлів на локальний диск і оптимізує процес доставки готових відеороликів. Користувачі можуть швидко налаштувати таргетинг або на певний формат мультимедіа, або на платформу соціальних мереж (наприклад, YouTube), використовувати автоматичні налаштування для його рендеринга, попередньо переглянути його перед публікацією і безпосередньо завантажити своє відео, коли воно буде готове. Це оновлення дозволяє швидко та ефективно експортувати відео на популярні платформи соціальних мереж.

Оновлення Adobe Premiere Pro поки представлені через бета-версію, яка вже доступна, що дозволить користувачам спробувати новий інтерфейс та функції.

Джерело Adobe

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua