Початок 2021 року показав, що проблеми кіберзахисту, з якими стикаються організації, продовжують розвиватися. Існуючі системи тепер вимагають більшої гнучкості захисту, нові операційні системи ускладнюють завдання і підвищують сумісність, а кіберзлочинці розв’язують усі більш складні атаки.

Щоб відповідати цим мінливим вимогам до ІТ та безпеки, компанія Acronis випустила перше оновлення Acronis Cyber ​​Protect – унікальну інтеграцію захисту даних, кібербезпеки та керування захистом кінцевих точок для організацій будь-якого розміру.

Нове оновлення розширює набір існуючих можливостей, забезпечуючи більшу гнучкість, підтримку і контроль, дозволяючи системним адміністраторам захищати системи, на які спирається їхня організація, і захищати їх від дорогих простоїв.

Підтримка та універсальність Acronis Cyber Protect

Серед нових можливостей оновлення Acronis Cyber Protect:

  • Багатопотокова підтримка для стрічок. Створення резервних копій одного клієнта може здійснюватися одночасно на кілька стрічкових накопичувачів.
  • Підтримка мультиплексування для стрічок. Дозволяє декільком клієнтам одночасно виконувати резервне копіювання на один накопичувач зі стрічками.
  • Підтримка macOS 11 Big Sur. Із новим оновленням Big Sur повністю підтримується Acronis Cyber Protect.
  • Відновлення конфігурації хосту VMware ESXi 6.7. Резервне копіювання віртуальних машин саме по собі не забезпечує повного захисту цих систем, тому нове оновлення Acronis Cyber Protect дозволяє захистити і хост-конфігурацію ESXi. Тепер резервні копії конфігурації хосту ESXi можна відправляти в локальне сховище або в Acronis Cloud.
  • Підтримка vSphere 7.0. Тепер повністю підтримується резервне копіювання і відновлення віртуальних машин, що працюють на VMware vSphere vSphere 7.0 і VSAN 7.0 без використання агента.

Посилений контроль та захист

Незважаючи на те, що інтеграція та автоматизація Acronis Cyber Protect спрощує завдання сисадмінів, їм все ж потрібно зберігати контроль. Це оновлення дозволяє їм швидко знаходити критично важливу інформацію, за необхідності змінювати свої засоби захисту від шкідливих програм, а також розподіляти ролі між членами команди за необхідності. Вони містять:

  • Покращені UX та UI. Рішення щодо захисту повинні бути інтуїтивно зрозумілими, відображати критичну інформацію там, де її можна швидко знайти. Нове оновлення покращує UX і призначений для користувача інтерфейс Acronis Cyber Protect за допомогою поліпшеного монітора Cyber Protect Monitor. Тепер користувачі можуть миттєво переглядати таку інформацію, як дата і час останнього резервного копіювання комп’ютера, назву плану захисту, а також поточний процес резервного копіювання, включаючи час, що залишився.
  • Швидке та повне сканування на наявність шкідливого ПЗ. Тепер адміністратори можуть зробити повне і швидке сканування на наявність шкідливого ПЗ за одним і тим же планом захисту, щоб зменшити навантаження на машину.
  • Роль аудитора. Отримання розширених можливостей делегування завдань із новою роллю аудитора. Нова роль надає доступ до всього списку дій, виконуваних користувачами або системними процесами, без можливості пропуску або редагування будь-яких записів або налаштувань.

Незалежно від розміру організації, забезпечення безпеки і захисту її робочих навантажень – від даних до додатків і систем – ніколи не було настільки важливим. Наявність єдиного рішення, яке спрощує цю задачу, одночасно підвищуючи рівень безпеки і мінімізуючи ризики, є критично важливим.

Це оновлення Acronis Cyber Protect розширює і без того комплексне рішення, забезпечуючи більшу гнучкість, підтримку і контроль, що дозволяє зберегти безпеку вашої організації.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.