Корпорація Corel, один з провідних світових розробників програмного забезпечення, представила нову лінійку CorelDRAW® 2020 року, яка дебютує з кардинальними оновленнями, спрямованими на прискорення робочих процесів при створенні комплексних дизайн-проектів.

Нові інструменти на базі штучного інтелекту

Використання штучного інтелекту з GPU-прискоренням має суттєвий позитивний вплив на економію часу та підвищення ефективності робочого процесу в цілому.

  • НОВЕ! Підвищення частоти дискретизації і видалення артефактів. Передові технології машинного навчання усувають необхідність в трудомісткому редагуванні зображень, отриманих методом стиснення з втратами, за рахунок автоматизації процесів відновлення колірного балансу та видалення артефактів JPEG-стиснення.
  • ПЕРЕРОБЛЕНО! PowerTRACE ™. Представлена ​​в CorelDRAW нова ІІ-технологія оптимізації зображень забезпечує найкращі на сьогоднішній день результати трасування растра в вектор (якість растрових зображень підвищується безпосередньо в процесі трасування).
  • НОВЕ! Ефекти художніх стилей. В CorelDRAW і Corel PHOTO-PAINT ™ на вибір представлено цілий ряд пресетів, що імітують певний напрям живопису або авторський художній стиль.
  • ПОКРАЩЕНО! Маски в Corel PHOTO-PAINT ™. Новий інструмент «Маска інтелектуального виділення» швидко і з високим рівнем точності визначає межі області виділення за допомогою визначення її країв. Крім того, тепер інструмент «Перетворення маски» дозволяє модифікувати самі пікселі в межах маски.

Злагоджена робота в команді для оптимізації процесу рецензування проектних матеріалів

Абсолютно нове рішення для спільної роботи над проектами, реалізоване в CorelDRAW.app, допоможе вам істотно підвищити продуктивність праці.

  • НОВЕ! Зручний обмін файлами для спільного обговорення і затвердження матеріалів. CorelDRAW Graphics Suite 2020 пропонує дуже ефективний метод взаємодії з замовниками та колегами в форматі реального часу: CorelDRAW.app тепер може використовуватися в якості центральної сполучної ланки для обміну файлами CorelDRAW (CDR).
  • НОВЕ! Коментарі та анотації. Вікно налаштувань / інспектор «Примітки» тримає всіх учасників проекту в курсі того, що відбувається, оскільки дозволяє централізовано переглядати матеріали, вирішувати протиріччя, а також задавати питання і отримувати відповіді.
  • НОВЕ! Проста процедура входу.

Нові креативні інструменти та передові функції для роботи з текстом

  • НОВЕ! Робота зі змінними шрифтами. Підтримка змінних шрифтів OpenType дає можливість в повній мірі скористатися перевагами передових шрифтових технологій: тепер за допомогою одного єдиного шрифту можна не тільки змінювати зовнішній вигляд текстового фрагмента, а й створювати різні варіанти дизайну.
  • НОВЕ! Інструмент «Внутрішня тінь». Інструмент «Внутрішня тінь» дозволяє моделювати ефект падаючого на об’єкт світла для імітації глибини і обсягу. Для подальшого доопрацювання ефекту передбачені засоби тонкого налаштування.
  • НОВЕ! Лінзи растрових ефектів. В CorelDRAW і Corel PHOTO-PAINT реалізована можливість застосування растрових ефектів у форматі лінзи.
  • НОВЕ! Недеструктивні ефекти в Corel PHOTO-PAINT. Вікно налаштувань / інспектор «Ефекти» дозволяє застосовувати і модифікувати ефекти, а також експериментувати з ними, не зачіпаючи при цьому вихідний об’єкт. Комбінуючи ефекти, змінюючи їх послідовність і включаючи / відключаючи деякі з них, можна створювати різні варіанти дизайну.

Відчутне зростання продуктивності

  • ПОКРАЩЕНО! Оперативний запуск програми і підвищена швидкість роботи.
  • ПОКРАЩЕНО! Робота кистей в Corel PHOTO-PAINT.
  • ПОКРАЩЕНО! Об’єкти PowerClip. Візуалізація і редагування комплексних проектів, що містять множинні картинки PowerClip, відрізняються підвищеним рівнем швидкості і стабільності.

Джерело Corel

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 800 75-01-34 або sales@softico.ua