У нових релізах XRY, XAMN та XEC представлено низку нових та покращених можливостей, для судово-медичних експертів та слідчих із цифрових технологій, для доступу та перегляду ще більшої кількості мобільних пристроїв та додатків, а також для переміщення та вилучення судових звітів.

XRY 10.0

Новий більш швидкий та безпечний формат файлів у XRY з оновленою структурою безпеки забезпечує захист цифрових доказів та пропонує безпечний та надійний ланцюжок зберігання доказових файлів.

Новий випуск також включає можливість виявляти змінені метадані, покращене декодування мультимедійних даних Apple та покращену обробку паролів у файлах резервних копій iTunes. Плюс додана підтримка більшої кількості пристроїв KaiOS та покращена підтримка кількох програм на Android та iOS.

XAMN 7.0

XAMN, рішення для цифрової криміналістики, отримало кілька значних покращень взаємодії з користувачем, а також цілу низку інших покращень, які допоможуть швидше та ефективніше знаходити важливі докази та аналітичні дані.

MSAB представив новий бета-фільтр “Тимчасова шкала”, що дозволяє більш ефективно шукати дані. Є можливість фільтрації за роком, місяцем, днем, годиною, хвилиною або навіть секундою, щоб визначити періоди найбільшої активності на пристрої і побудувати картину послідовностей подій.

Оптимізуйте звітність за допомогою XAMN Report Builder

MSAB повідомляє, що з доданням XAMN Report Builder XAMN тепер надає комплексне рішення для розслідування злочинів у залі суду.

Ця нова функція XAMN допоможе зробити процес підготовки звітів точним, актуальним та підвищить загальну ефективність. За допомогою простої технології перетягування можна створювати стандартизовані шаблони для створення професійних індивідуальних звітів про судові засідання.

Зазначте особисті дані користувачів за допомогою функції перегляду зв’язку: Функція XAMN Horizon не лише дозволяє одразу відфільтрувати відповідних осіб у справі та зв’язки між ними, але й тепер можна вибрати конкретних осіб та переглянути їхній зв’язок.

XEC Director 7.0

MSAB вже деякий час допомагає менеджерам та керівникам відділу цифрової криміналістики керувати своєю мережевою інфраструктурою за допомогою цього рішення для централізованого контролю управління. Новий випуск XEC Director дозволяє проводити діагностику системи в реальному часі з усіх підключених пристроїв у мережі.

MSAB Tablet

Зустрічайте нову версію MSAB Tablet. Tablet MK4.1 оснащений портами USB 3.1 та більшим об’ємом пам’яті пристою – 1 ТБ.

Джерело MSAB

З питань придбання рішень MSAB звертайтесь до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua