Підтримка Checkm8 для iOS 14.2, додана підтримка заблокованих Samsung S9+/S10 в XRY, нова презентація чатів у XAMN, а також значні покращення мережевої підтримки в XEC.

Нові версії XRY, XAMN і XEC стали значним кроком вперед у зусиллях, спрямованих на надання допомоги клієнтам у швидкому отриманні мобільних даних, проведення поглибленого аналізу даних і прискоренні операцій.

Основні особливості випуску:

XRY 9.3

Обхід захищеного екрану блокування на Samsung S9+/S10: XRY 9.3 тепер підтримує обхід блокування екрану для пристроїв Samsung Galaxy S9 + і S10 з чіпсетом Exynos під управлінням Android 10.

Підтримка Checkm8 для iOS 14.2: Інтегрований джейлбрейк XRY тепер підтримує iOS версій 12-14.2. Крім того, поліпшена підтримка більшої кількості пристроїв, включаючи iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X.

Покращено декодування Android-пристроїв: у новому випуску поліпшені можливості декодування пристроїв Android з декількома користувачами.

XRY 9.3 також включає великі покращення XRY Photon, журнал вилучення і покращену загальну підтримку декількох додатків на Android і iOS ..

XAMN 5.3

Нова презентація чатів листування: XAMN Horizon отримала повністю оновлену функцію «Перегляд чату листування». Це дозволяє переглядати всі артефакти зв’язку у тому вигляді, в якому вони відображаються на телефоні, і значно скорочує час відгуку при перегляді наборів даних.

Інтелектуальний аналіз тексту: сканувати текстовий вміст за допомогою нової опції інструменту «Аналіз тексту», щоб знайти артефакти зі словами і текстовими рядками, які вказують на підозрілі дії, що додають до артефактів текстові категорії.

Покращені можливості функції «Суб’єкти»: тепер ви можете відобразити обраний список осіб, пов’язаних із вашою справою, зазначивши їх як вибрані.

Раніше в XAMN Horizon була представлена ​​можливість автоматичної установки зв’язку між профілями осіб, ідентифікованих як такі, що стосуються справи. Це допоможе фокусувати розслідування зацікавлених персонах і побудувати повний профіль підозрюваного, використовуючи всі доступні ідентифікатори.

Нова версія XAMN також отримала численні удосконалення призначеного для користувача інтерфейсу і багато інших поліпшень. Наприклад, артефакти зображень із розпізнаним вмістом тепер мають зв’язок на сторінці огляду, додана підтримка імпорту джерел даних у вигляді файлів XRY і довічних файлів, повернутих на підставі ордера файлів і файлів CDR. Також можна експортувати у двійковий файл (.bin), налаштувати свій звіт відповідно до графічного профілю організації і багато іншого.

XEC Director 6.2

Покращення віддаленого надання допомоги: керівники, керівники командами за допомогою XEC Director, тепер можуть легко отримувати віддалений доступ до клієнтів Kiosk і Tablet у режимі реального часу, щоб забезпечувати підтримку і моніторинг користувачів або оновлювати автоматичні керовані пристрої.

Керуйте правами доступу користувачів і груп: ми ввели нові рівні управління доступом у XEC через Active Directory (AD), щоб надавати права різних рівнів дозволів у XEC Director.

У новому випуску керівники можуть не тільки розподіляти різні робочі процеси і призначати їх різним групам користувачів, а й перезаписувати існуючий файл робочого процесу, замінюючи його новим із тим же ім’ям.

MSAB Kiosk/Tablet & XRY Express

Новий випуск містить всебічні покращення та підвищення продуктивності MSAB Kiosk, Tablet та XRY Express.

Джерело MSAB 

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень MSAB звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.