На початку липня 2020 року Adobe Photoshop отримав безліч нових функцій для десктопної та iPad версій. Це найбільший набір функцій з часів конференції Adobe MAX в листопаді 2019 року. Ось основні з них:

Вибір об’єкта з Portrait Power

Select Subject включає в себе новий AI Sensei він покращений завдяки цілому набору додаткових алгоритмів, які детально виділяють об’єкт одним клацанням миші.

У цьому випуску є дві основні зміни:

  • Вибір об’єкта тепер враховує зміст і застосовує нові алгоритми користувача, якщо він виявляє, що людина знаходиться в кадрі.
  • Виділення волосся і область навколо нього були значно покращені.

Покращення інтерфейсу користувача з Adobe Camera Raw

Покращення інтерфейсу користувача з Adobe Camera Raw (ACR), забезпечують ефективність і підвищену продуктивність при налаштуванні фотографій, а інтерфейс нагадує Lightroom. Коригування зображення і пакетна обробка стали більш інтуїтивно зрозумілі.

Завдяки новим функціям Crop tool, всі функціональні можливості об’єднані в більш зручні опції.

Інтерфейс Curves UI став більш простим у використанні, крім того, елементи управління тепер можуть бути складені вертикально, щоб зменшити кількість кліків, необхідних для пошуку потрібних вам функцій.

Автоматична активація Adobe Fonts

Тепер шрифти Adobe автоматично активуються при відкритті документа Photoshop, а за допомогою алгоритмів AI можна виявляти і розпізнавати шрифти на фотографіях. Якщо користувач використовує шрифти з інших джерел – повідомлення про відсутні шрифти тепер будуть з’являтися тільки при редагуванні шару відповідного типу.

Rotatable Patterns

Будь-яка деталь, застосована в Photoshop, тепер може повертатися щодо регулювання масштабу деталі. Легко міняйте кут повороту деталей, накладайте нові деталі і навіть штрихи.

Photoshop на iPad

У новому випуску Photoshop на iPad тепер можна легко переміщати зображення з Lightroom в Photoshop і навпаки, а також обробляти великі набори зображень.

Розширення Adobe Capture Photoshop

Можливості мобільного пристрою Adobe Capture тепер доступні і в десктопной версії Photoshop. За допомогою цього доповнення можна використовувати розширення Capture для доступу до потужних мобільних робочих процесів, щоб заощадити час при створенні різних цифрових активів. Доступ до цього розширення здійснюється через бібліотеки CC.

Джерело Adobe

За додатковою інформацією та з питань придбання продуктів Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.